Uydur uydur ipe diz.Aynı donu hem @Forumdash hem @eskici hem @Maskeli Fedai görmüş üstünde, artık nerede görmüşler Allah bilir
Uydur uydur ipe diz.Aynı donu hem @Forumdash hem @eskici hem @Maskeli Fedai görmüş üstünde, artık nerede görmüşler Allah bilir
Biraz da sen donlarını yıka da ipe dizUydur uydur ipe diz.
Aaa sanane ayol benim mahremimden sen işine bak.Biraz da sen donlarını yıka da ipe diz
Aaa sanane ayol benim mahremimden sen işine bak.
Defol git be ucuzz şey. .ss
Sen halis ağanın koynuna girsene bu sezon ölür mal mülk sana kalırDefol git be ucuzz şey. .ss
Sen gir de bi rahatla artık. .ssSen halis ağanın koynuna girsene bu sezon ölür mal mülk sana kalır
Para, yalı, şirket hissesi hırsı olan sensinSen gir de bi rahatla artık. .ss
Aslında sensin de kendi egonu başkaları üzerinden tatmin etmeye çalışıyorsun.Para, yalı, şirket hissesi hırsı olan sensin
Ben TR de aramam daha global takılıyorumAslında sensin de kendi egonu başkaları üzerinden tatmin etmeye çalışıyorsun.
Globalin bundan haberi var mı?Ben TR de aramam daha global takılıyorum
Kuz resmen senin hayalin gibi fragman @Emre Ozansoy seninki soyunmuş @Yakamoz-Asi @Angelica @Alos @12.AdamGlobalin bundan haberi var mı?
Namaz kılmıyor muydu bu en son?Kuz resmen senin hayalin gibi fragman @Emre Ozansoy seninki soyunmuş @Yakamoz-Asi @Angelica @Alos @12.Adam
Sahneyi kestiler emre😂Namaz kılmıyor muydu bu en son?
Namaz kılmıyor muydu bu en son?
Namaz mı kılsın soyunsun mu bunu en iyi imam hatipli aşüfteyi @serhatt cevaplarSahneyi kestiler emre😂
İkisini de yapsın.Namaz mı kılsın soyunsun mu bunu en iyi imam hatipli aşüfteyi @serhatt cevaplar
Ben hem kılıp hem soyunuyorum bu da öyle yapabilir.Namaz mı kılsın soyunsun mu bunu en iyi imam hatipli aşüfteyi @serhatt cevaplar
Sen zaten bir namaz kılarken giyiniksin çok mantıklı bir örnek sayılmazsınBen hem kılıp hem soyunuyorum bu da öyle yapabilir.