Azize ablam dilara yı dövecek bugün
İzleyemedim dövdü mü
Azize ablam dilara yı dövecek bugün
Yok dövmedi inş. Seni döverİzleyemedim dövdü mü
Benimle derdin ne beYok dövmedi inş. Seni döver
Yaşlıları sevmiyorumBenimle derdin ne be
Yaşlıları sevmiyorum
Potada gidebilecek 2 kişi var Eda ve sefa şefler Eda kalsın diyip ayazı da şutlayabilir diğer 4 ünün yeri sağlamEda bu potada da elenmeyecekse daha da gitmez.
Potada gidebilecek 2 kişi var Eda ve sefa şefler Eda kalsın diyip ayazı da şutlayabilir diğer 4 ünün yeri sağlam
Bu ekipte gitmesi gereken Eda normalde onun haricinde gidenlere üzülürüm.Akira Back, tadım konusunda ders verdi herkese...
Çöpçü balığı misali herşeyi yiyen şeflerimiz tadımda adamın çatal ucuyla tadımını görünce ne yapacağını bilemedi...
Hep Danilo şefi minnak minnak yiyor diye eleştirirdik ama Akiradan sonra laf edilemez 🤭🤭🤭
Böyle bir şef ve tabağın erken geldiğini düşünüyorum, ilerleyen haftalarda birinciler varken gelmeliydi, umarım ilerleyen haftalarda daha çok kalite arttıran şef misafirler gelir.
Azize nin birinci olması, Alican, Kerem, Tanya gibi sözde yabancı mutfakta iyi denenler için sağlam ders oldu.
Potada ise Eda yada Gamze elenebilir ama Sefa arada kaynamaz umarım.
@xemrexxx @mesmeso @Felon @Zeyno @12.Adam @Angelica
Akira Back, tadım konusunda ders verdi herkese...
Çöpçü balığı misali herşeyi yiyen şeflerimiz tadımda adamın çatal ucuyla tadımını görünce ne yapacağını bilemedi...
Hep Danilo şefi minnak minnak yiyor diye eleştirirdik ama Akiradan sonra laf edilemez 🤭🤭🤭
Böyle bir şef ve tabağın erken geldiğini düşünüyorum, ilerleyen haftalarda birinciler varken gelmeliydi, umarım ilerleyen haftalarda daha çok kalite arttıran şef misafirler gelir.
Azize nin birinci olması, Alican, Kerem, Tanya gibi sözde yabancı mutfakta iyi denenler için sağlam ders oldu.
Potada ise Eda yada Gamze elenebilir ama Sefa arada kaynamaz umarım.
@xemrexxx @mesmeso @Felon @Zeyno @12.Adam @Angelica
Dilara, Sergen, Barbo çıkacağı belliydi zaten tabaklardan Eda bu sefer gidiyor mu sen onu söyle boşver Sergen'i Dilara'yıDilara 1. Çıktı şaşırdık mı hayır
2. De Sergen olur torpilchef 🤮🤮🤮
Gamze gidecek bence haftalar önce @Angelica gibi CİA bir sayfa dilara ve Eda reyting getiriyor onlar için diğer kadın yarışmacıları gönderecekler demişti haklı çıktı şu ana kadarDilara, Sergen, Barbo çıkacağı belliydi zaten tabaklardan Eda bu sefer gidiyor mu sen onu söyle boşver Sergen'i Dilara'yı
Gamze gidecek bence haftalar önce @Angelica gibi CİA bir sayfa dikara ve Eda reyting getiriyor onlar için diğer kadın yarışmacıları gönderecekler demişti haklı çıktı şu ana kadar
CİA lar toplantısında mı konuştunuz @MasacREKimse o sayfa doğru demiş
Yere batsın onun reytingiGamze gidecek bence haftalar önce @Angelica gibi CİA bir sayfa dilara ve Eda reyting getiriyor onlar için diğer kadın yarışmacıları gönderecekler demişti haklı çıktı şu ana kadar
Soldaki kim?
Barış 24 yaşında en gençleri, çıtırSoldaki kim?
Lovelarım.