14 Ocak 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 4 17.4%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 21.7%
  • İffet (Star)

Oy: 3 13.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 26.1%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 1 4.3%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Yetenek Sizsiniz Türkiye mi ? Keşanlı Ali Destanı mı ? İffet mi ? Günün galibi hangisi oldu ?
Şefkat Tepe, Yahşi Cazibe ve Lale Devri arasındaki yarışta son durum ne ?
Hepsi ve çok daha fazlası sonuçlar belli olduktan hemen sonra burada olacak...

Sonuçlar beli oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da büyük farkla zirvede ve ilk ikiyi kapatmış.

3.sıralarda ise sürpriz iki dizi göze çarpıyor. Totalde Şefkat Tepe, A/B'de Yahşi Cazibe 3.sıranın sahibi oldular.

Bu sezon zor günler geçiren Yahşi Cazibe geçen haftayla birlikte adeta geçen yıla döndü ve yeniden reytinglerde üst sıraları zorlayan bir dizi haline geldi. Dizi totalde 5. A/B'de 3.olarak önemli bir başarı elde etti.

Keşanlı Ali Destanı iki grupta da 4.olarak ortalama bir performans gösterdi. Dizide A/B grubunda düşüş söz konusu.

Lale Devri totalde 6.olarak başarısını sürdürürken A/B'de 13.sıraya kadar geriledi.

İffet, iki haftadır resmen şok yaşıyor. Zirvenin en güçlü adaylarından olan dizi büyük bir düşüşe girdi. Totalde 9. A/B'de 8.olabildi.

Cuma akşamı başlayan yeni dizi Yalan Dünya'nın ilk tekrarı da çok izlendi. Birçok dizinin yeni bölümünü geride bırakarak A/B'de 5.oldu.

1 Erkek 1 Kadın totalde gerilerde kalırken A/B'de 12.olmayı başardı.

Son düzenleme:
Şefkat Tepe'yi izledim. Yine güzel bir bölümdü. İlk 5'de yer alacağını düşünüyorum :)

Keşanlı ali destanını izledim çok güzel bölümdü.Şimdi Yalan Dünyanın tekrarına bakıyorum...

İffeti ve Bir Erkek Bir Kadın`ı izledim. İffetin çok heyecanlı bir bölümüydü. İnşallah reytinglere de yansır.

Bana göre

Total
Yetenek Sizsiniz Türkiye
İffet(bu bölümde toparlanacağını düşünüyorum)
Keşanlı Ali Destanı
Şefkat Tepe
Lale Devri
YahşiCazibe
Bir Erkek Bir Kadın

Ab
Yetenek Sizsiniz Türkiye
Keşanlı Ali Destanı
İffet
Bir Erkek Bir Kadın
Yahşi Cazibe
Lale Devri
Şefkat Tepe

Bence Total:
1.Yetenek Sizsiniz Turkiye
2.Kesanli Ali Destani
3.Sefkat Tepe
3.Yetenek Sizsiniz (BASLIYOR)
4.Iffet
5.Yahsi Cazibe
Bir erkek bir kadin totalde ilk 20 ye giremez 100/100 % eminim

A/B
1.YETENEK SIZSINIZ TURKIYE
2.KESANLI ALI DESTANI
3.YAHSI CAZIBE
4.YETENEK SIZSINIZ TURKIYE (BASLIYOR)
5.IFFET
SEFKAT TEPE ILK 30 A GIREMEZ
BIR ERKEK BIR KADIN ISE ILK 10 A GIREMEZ COK EMINIM

Sen öyle san geçen hafta STV belgeseller reyting rekoru kirdi. şefkat tepesıyle hayli hayli 3. olur :))))))))))))

Sinirlenmemek elde değil. İffet nasıl böyle düşer. Artık SBT reytinglerine inanmıyorum ama başka çarem olmadığı için onu yorumlayacağım.
Yetenek Sizsiniz Türkiye Acun`un en iyi projesi. Çünki, yeni-yeni yetenekler geliyor ve bununla da seyirci sıkılmıyo
Yahşi Cazibe oranlarını biraz daha arttırarak AB`de 7 reytinge yaklaşmış.
Keşanlı Ali Destanı AB`de düşmüş
İffet Cumartesi akşamı izlediğim en kaliteli yapım ama nasıl böyle reyting almış anlamıyorum
Bir Erkek Bir Kadın yine muhteşemdi. Oranarı da iyi.
Lale Devri bir az düşüş yaşamış
Yalan Dünyanın tekrarı çok güzel reyting almış

Bu ne yaa yarında bu sbt STV yi birinci yapmazsa ben bişey bilmiyorum.. :)))))))) ŞEFKAT TEPESİ nasıl 3. oldu ya insanın gulesı geliyor bu reytınglere :))))) cidden bu sbt cozuttu . agb yi bile solladı. iyice bu reytingler zıvanadan çıktı.. STV ye hiç ön yardım yok. haberlerini denk gelirsem izlerim. shaberdeki tartışmalarida izlerim. ama bu kadar reytingle oynanmaz be kardeşim ayyıp denen bişey var

Sbt ki stv programlarına torpil yapıldığı açık onun için stv programlarına yorum yapmak anlamsız.

Geçen hafta yazdım. ıffetın senaryosu heyecani kaybetti. filmin bütün konusu bir çırpıda harcandi. dusmesin özelikle lale devrinin gelmesiyle normal.. geçen hafta yahsi cazıbenın konusunun duzeldigını yazmıştım bu hafta extra bir konu daha kattılar. komedi dizisi ama ffet ve lale devrinin konularına göre bin basan yeni drama konusu buldular.yükselmesi normal bir durum. birde atv al yazmalım gibi bıtık bir dizinin tekrarini koymasa daha güzel olurdu

Son düzenleme:
Iffet'in yönetmen degisiklikligi ise yaramamis gözüküyor. Umarim bu reytinglerle sezon sonunu görür.

Benım anlamadığım millet stv yi bu kadar izliyor da neden kanal 7 nin yüzüne bakmaz anlamış değilim çok garip..

İffet 2 saati askin sürüyor YETER ARTIK YONETMEN SÜREYİ AZALT..! 1SAAT 30 DAKKA YAP SUNU TADINDA YA 2 SAAT 2 DAKKADA NEDEMEK ya