Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin'e 'Yalı Çapkını'ndan Teklif! | Star TV

Sizin dizi "Geleneksel OGM 2. sezon laneti"ne tutulup ıkına sıkıla 5 reyting almaya çalışırken 10 reytingle keyif çatacak olan biz :Z:Z:Z:Z:Z:F:F:F:F:F:F:F:F

Kızılcık Şerbeti'nin kadrosuna aldığı isimlere bak bir de bu Çalı Yapkını'nın, tam çıldırmalık.

Cidden kabul edeceğini falan mı sanıyorsun belli ki başına güneş geçmiş çarpılmışsın. :A
------

Öncelikli Yalı Çapkını henüz kimseyi kadrosuna dahil etmedi bu bir. İkincisi her ne kadar Kızılcık'ı çok sevsem de Binnur Kaya kadroya girse bile (kaldı ki çok çok düşük bir ihtimali konuşuyoruz) oradaki tüm yeni isimleri cebinden çıkarır o yüzden boş boş atıp tutmayı bırak. :)
Binnur kayanın atv de oynadığı erken final yapan 2 dizinin senaryosuna bakın çapkını kabul etmesi %20 de olsa ihtimal bence :X

Ayrıca ben yalı çapkını fan cluptan değilim masterchef izlicem cumaları, geçen sene de 30 bölüm varsa 7-8 ini tv den bakmışımdır, hiç izlemem bu sene belki :) ==

Binnur Kaya sonradan kadroya dahil olacak bir isim değil olsa da kabul edeceğini sanmıyorum bu diziyi. :A

Ayrıca Baran neden çıkmış hikayesi bitti mi bitirildi mi? Keşke Halis'in torunu o olsaydı doyamadık izlemelere. :(

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Binnur kayanın atv de oynadığı erken final yapan 2 dizinin senaryosuna bakın çapkını kabul etmesi %20 de olsa ihtimal bence :X

Ayrıca ben yalı çapkını fan cluptan değilim masterchef izlicem cumaları, geçen sene de 30 bölüm varsa 7-8 ini tv den bakmışımdır, hiç izlemem bu sene belki :) ==
Analar ve Anneler daha önce hiç çalışmadığı Ay Yapım'ın ve Türkiye'nin kendi alanındaki en iyi isimlerinden biri olan Berkun Oya'nın imzasını taşıyordu ve konuk oyuncu olacağı baştan belliydi (zaten son 3 bölümde yoktu) bu rezillikle bir tutman ilginç. :A Zengin ve Yoksul da çok başrollü bir işti ama yine en çok öne çıkan karakter kendisinindi yani egolu bir insan olmasa da yarı yaşındaki veletlerin arkasında oynamak gibi bir merakının olduğunu sanmıyorum (OGM ve Çetin Tekindor'la da çoktan çalıştı) o yüzden izlemediğini iddia ettiğin ama yemediğimiz diziye yamayacak başka oyuncu bul. :A

• Beğendim
Reactions: offensive
Analar ve Anneler daha önce hiç çalışmadığı Ay Yapım'ın ve Türkiye'nin kendi alanındaki en iyi isimlerinden biri olan Berkun Oya'nın imzasını taşıyordu ve konuk oyuncu olacağı baştan belliydi (zaten son 3 bölümde yoktu) bu rezillikle bir tutman ilginç. :A Zengin ve Yoksul da çok başrollü bir işti ama yine en çok öne çıkan karakter kendisinindi yani egolu bir insan olmasa da yarı yaşındaki veletlerin arkasında oynamak gibi bir merakının olduğunu sanmıyorum (OGM ve Çetin Tekindor'la da çoktan çalıştı) o yüzden izlemediğini iddia ettiğin ama yemediğimiz diziye yamayacak başka oyuncu bul. :A
Güzel günler den sonra yalı çapkını iyi olur Binnur için ona zirveler yakışır çünkü :X

Kalan elemine kederine cevap vermiyorum :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sen de hemen azcık sıkışınca bu bahaneye saklanıyosun yok fan değilim yok başka şey izlicem geç bunları geççççç :A:A:A:A:A

• Güldürdün
Reactions: Aserat and 12.Adam
Böyle bir U dönüsü görülmemistir forum tarihinde :A :A :A @xemrexxx @Angelica

Eee nede olsa Kayserili cin gibi oldukları için U dönüşleri böyle olur :A @Cervantes
------

Yok gıııı o rekor @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai de survivor all starda her hafta destekledilleri yarışmacı eleniyordu her hafta başka birine sultanım diyerek destek veriyorlardı :A @serhatt @Emre Ozansoy @Alos u geçmişlerdi kıvırmada mezdeke dans 3lüsü gibi olmuşlardı :A aslında şimdi yazınca 3e 3 bunlar tam tencere kapak olurlar yakışırlar da :A

Çene olduğu kadar hafızada maşallah Allah senin eline düşürmesin Emre :A