'Atatürk' Dizisinde Son Durum Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,292
Puanı
1,060
disney-plus-ataturk-dizisi.png

Disney+'ta yayınlanması planlanan Atatürk dizisinin akıbeti netleşti.

Amerika’daki Ermeni diasporası tarafından başlatılan propagandalar yüzünden yayınlanmasından vazgeçildiği yönündeki asılsız iddialarla gündeme gelen dizi, 85 milyonun izleyebilmesi için platformun kardeş şirketi olan FOX'a kaydırıldı. Merakla beklenen dizi, Cumhuriyet'in 100. yılında, 29 Ekim Pazar akşamı “Tüm Türkiye’ye armağan” sloganıyla FOX’ta ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.

Öte yandan dizinin Saner Ayar tarafından hazırlanacak özel montajlı yenilenmiş halinin de daha sonra iki bölüm halinde sinemalarda seyirciyle buluşması planlanıyor.

Kaynak: Birsen A.

“Tüm Türkiye’ye armağan” :A :A yav sen bu cömert kapitalistlere bak Bob Iger böyle şeylere ancak solcu gazeteyi takip edenler inanır.

''Amerika’daki Ermeni diasporası tarafından başlatılan propagandalar yüzünden yayınlanmasından vazgeçildiği yönündeki asılsız iddialarla gündeme gelen dizi'' - Peter Dinklage tek başına gelecek yıl vizyona girmeye planlanan Pamuk Prenses filminde ki 7 cüceleri protesto ederek filmden çıkarttı yani tamamen asılsız diyemeyiz ermeni diasporası en etkin diasporlardan bir tanesi.

Ben şahsen @bazinga'nın da bahsettiği gibi Disney+ çok para kaybettirdiği için Disney dizileri platformdan kaldırıyor diye düşünüyorum ve tekrar eski moduna dizileri başka bir platforma lisans etmeye başlayabilir(MAX başladı bile).

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
gerçekten ahmaklarmış :d kimse disney plus kullanmaz. o kadar lansman ıvır zıvır hepsi boşa gitti. tam 1 fiyasko.

• Beğendim
Reactions: cookies
En mantıklı kararı vermişler. "Tüm Türkiyeye armağan" çok yapmacık bir PR çalışması olmuş.

Gerçekten disney aboneliğini iptal etme vakti geldi. O kadar milleti gaza getirip foxa iflas ediyorum diye sallaması olmadı. Ne harcıyor da karşılamıyor onu da hala anlamadım zaten. Neyse. Atatürk gibi bir liderin projesi herkese açık yayınlanıyor oluşu daha güzel bir şey. Bardağın dolu tarafından bakalım :D

• Beğendim
Reactions: cookies and 12.Adam
Gerçekten disney aboneliğini iptal etme vakti geldi. O kadar milleti gaza getirip foxa iflas ediyorum diye sallaması olmadı. Ne harcıyor da karşılamıyor onu da hala anlamadım zaten. Neyse. Atatürk gibi bir liderin projesi herkese açık yayınlanıyor oluşu daha güzel bir şey. Bardağın dolu tarafından bakalım :D
Filmde sahneler kırpılmaz umarım. :A

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
Çok yazık tamamen ermeni disapporası etkisi ile alınmış karar vatanını Atatürk'ü biraz seven artık şu platformu kullanmaz ha olmayana azıcık da olsa diyecek bir şeyim yok

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: B4RON
Yarın açıklama gelecekmiş. Devlet yetkilileri de sürece dahil olmuş. Ermeni diasporasının kurnazlığı ile karşı karşıyayız. Disney'in tüm dünyada yaptığı şeyi kendileri yapmış gibi reklam ediyorlar.

Twitter’da yeni adıyla X de öyle saçma twitler gördüm ki inanamadım. Yok efendim neymiş ermeniler ve lobileriyle alakası yokmuş bu kararın. Tüm projeler iptal edildiği için Atatürk’ünde platformdan şutlanması normalmiş. Lobide bu kararı kendileri yapmış gibi sahiplenmiş gibi gırla yorum yapılmış. O kadar yayınlayacağız dedikten sonra böyle kararı alıyorsan baskılardan korkmuşsunuz bu kadar basit. İlk başta dış güçler söylemi gibi bu haberin de yalan olduğunu düşünmüştüm ancak ABD de gerçekten eylemler yapılmış bu dizi hakkında yasaklansın diye. Forumlarda binlerce kişi disneye şikayette bulunacağını söylemiş. Bunu da arkadaşım söyledi. Atam mezarında bile bazılarının huzurunu kaçırıyor.

Twitter’da yeni adıyla X de öyle saçma twitler gördüm ki inanamadım. Yok efendim neymiş ermeniler ve lobileriyle alakası yokmuş bu kararın. Tüm projeler iptal edildiği için Atatürk’ünde platformdan şutlanması normalmiş. Lobide bu kararı kendileri yapmış gibi sahiplenmiş gibi gırla yorum yapılmış. O kadar yayınlayacağız dedikten sonra böyle kararı alıyorsan baskılardan korkmuşsunuz bu kadar basit. İlk başta dış güçler söylemi gibi bu haberin de yalan olduğunu düşünmüştüm ancak ABD de gerçekten eylemler yapılmış bu dizi hakkında yasaklansın diye. Forumlarda binlerce kişi disneye şikayette bulunacağını söylemiş. Bunu da arkadaşım söyledi. Atam mezarında bile bazılarının huzurunu kaçırıyor.
Öyle zaten şimdi işten yırtmak için bin takla atıp söylenti çıkarıyor hâlâ bunlara kanan varsa diyecek sözüm yok.

• Beğendim
Reactions: Gizmen

Forum İstatistikleri

Konular
176,541
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy