'Atatürk' Dizisinde Son Durum Belli Oldu!

Resmi açıklama geldi ve tepkisini gösteren bir tane oyuncu, senarist, yapımcı göremedim. Tamam kardeşim korkmayın Disney ve FOX'ta dizi yapacaksınız. Alt tarafı ülkemizin kurucusunun soykırım yaptığını kabul ettiler tepki göstermeye gerek yok. :)

Olabilecek en kötü yayınlama politikası olmuş. Sinemada izlemek bu saçma politikayı desteklemek olacağından izlemeyi düşünmüyorum.

Disney+ ilk günden beri fiyasko üstüne fiyasko. Yıllık üyeliğim bitene kadar listemi temizleyip sonrasında terk ederim.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Dünya çapında alınmış kararı lobi diye yutturdular, yapılamayan kriz yönetimi ateşi harmanladı, çoğu insan bir güzel afiyetle yedi, birileri de halkın iyi niyetli Atatürk sevdasını suistimal ederek golü doksana çaktı. :) :)

Böyle yönetilmeyi sonuna kadar hakediyorsunuz. Söylenmeye hakkınız yok. :)

Dünya çapında alınmış kararı lobi diye yutturdular, yapılamayan kriz yönetimi ateşi harmanladı, çoğu insan bir güzel afiyetle yedi, birileri de halkın iyi niyetli Atatürk sevdasını suistimal ederek golü doksana çaktı. :) :)
Bu işin lobi başka olay olduğunu sağır sultan bile biliyor. Söz konusu dizileri çektiğinde geri kimse bir şey dememişti zaten bu dizileri çekerken de özellikle Atatürk dizisinin olacağını söylediler bu tamamen bir ermeni disapporası lobi faaliyetleri etkisinde alınmış bir karar. Bu adamlar ne zamandır bununla ilgili uğraşıyor zaten. Onlar için bir dizi iptali hiçbir şey zaten diğer yaptıkları faaliyetler karşısında. Şimdi de kutlama yapıyorlar. Atatürk'ü soykırımcı faşist katil biri olarak gösteriyorlar. Disney de bunu kabul ediyor bu kararı ile. Birilerinin başka amaçları olabilir bunu bilemem samimi de gelmiyor zaten ama bu durum bunun masum olduğunu göstermez.
------

Resmi açıklama geldi ve tepkisini gösteren bir tane oyuncu, senarist, yapımcı göremedim. Tamam kardeşim korkmayın Disney ve FOX'ta dizi yapacaksınız. Alt tarafı ülkemizin kurucusunun soykırım yaptığını kabul ettiler tepki göstermeye gerek yok. :)
Bazılarının sözleşme gereği kötü konuşursa tazminat ödeme durumları olabilir diye düşünüyorum ancak koskoca camiadan bu kadar ses çıkmaması üzücü

Son düzenleme:
Koskoca şirket Atatürk düşmanlarını mutlu etmek için saçma sapan kararlar alıyor, bizzat sizi yerin dibine sokuyor fakat bizimkiler "abi a*pnin oyunu", "abi size müstehak" diye ortalıkta geziyor. Siz piro zokasını afiyetle yemiş insanlarsınız, siz mi büyük oyunu çözeceksiniz? 😃

• Beğendim
Reactions: Gerekli24