Reyiz dil kursu ne kadar orada?Birde ben yurt dışındayım
Reyiz dil kursu ne kadar orada?Birde ben yurt dışındayım
3000 EuroReyiz dil kursu ne kadar orada?
Spor konusuna mentionladim
Ne çenesi yorulmaz adamsın kurşun dökeyim de nazar değmesin
Kurşunu malum yere dökte kurşun geçirmez olsun.Ne çenesi yorulmaz adamsın kurşun dökeyim de nazar değmesin
Ne çenesi yorulmaz adamsın kurşun dökeyim de nazar değmesin
İmam hatip mezunu @serhatt dini bilgisiyle bu adama savaş açmış diyolla @MasacRE @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @Alos @Cervantes @cookiesKurşunu malum yere dökte kurşun geçirmez olsun.
İmam hatip mezunu @serhatt dini bilgisiyle bu adama savaş açmış diyolla @MasacRE @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @Alos @Cervantes @cookies
Ay bu ne saçmalıyor kaale bile almam.İmam hatip mezunu @serhatt dini bilgisiyle bu adama savaş açmış diyolla @MasacRE @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @Alos @Cervantes @cookies
İmam hatip mezunu @serhatt dini bilgisiyle bu adama savaş açmış diyolla @MasacRE @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Zeyno @Alos @Cervantes @cookies
Serhat çok haklıymış savaş açmakla
Ay bu ne saçmalıyor kaale bile almam.
Koca meraklılarına kapak yapmış asuman ablamAsarlar bu adami yakinda
Yasak Elma ugrundan Halkin Polisini toplayamiyorum tam guzel konu bulmustumKoca meraklılarına kapak yapmış asuman ablam
Kim protest ediyor seni 😱Yasak Elma ugrundan Halkin Polisini toplayamiyorum tam guzel konu bulmustum
protestocular dizimin icine etti
Sevket çoruh olmadan seyretmeyiz diye cikma sebebi Senarist imam yazarsa Covid vaccine karsi diye Tek sart sundular Ya Sevket Coruhu çikartin yoksa dizi yayinlanmaz Sevket çoruh bu yüzden dizi den çikti @xemrexxx
Arka sokaklari protesto edenler yüzündenKim protest ediyor seni 😱
Reyiz @serhatt @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @cookies @Dosi falan hep kararsız kalmış bir yardım et de seçsinlerArka sokaklari protesto edenler yüzünden
Riza Baba ve ekibini Yildiz Amir ve ekibine cevirmek zorunda kaldim
Sevket çoruh çikti diye diziyi biraktilar
Ben Ayni problemi 2015 te yasadim
------
@xemrexxx
Emre ozansoyun @serhatt ve Alosun üstüne
Nereden hortluuor reyiz
Çete 43 yildir çalismiyorNereden hortluuor reyiz