46. Bölümü okumayanlar linke tıklayarak okuyabilirler https://fav10.net/f620/ff-uyeleri-bir-arada-46-bolum-sezon-finali-104104/
Oyuncu kadrosu :
OzaN
Meryem
Meryem'in Babası
BesaleT
xdragxx
cevaa
LeqeND KiLLeR
Young Boy
Ulvi Ç.
Duygusuz
Danger UA!
AlemTo
Frank Woods
… ( Eve yeni katılan üyelere göre de diğer oyuncular şekillenecektir. )
OzaN tam askere gideceği sırada, asker uğurlaması yapan başka kişiler silah atar ve Meryem yere düşer. Üyeler Meryem'i alıp hemen hastaneye götürürler.
xdragxx : Bu Meryem yengeyi gözüm hiç tutmamıştı zaten. Sonunda Allah'ından buldu
BesaleT : Daha geçen hafta demiştin bu Meryem tam OzaNlık, OzaN olmasa ben evlenirdim diye Ne düzenbaz adamsın. Az biraz bana benze
xdragxx : Sana benzeyeyim de Facebook'dan fake hesaplar kurup milleti işleteyim dimi
BesaleT : Tamam OzaN geliyor. Sus da Meryem'i sevmediğimizi fark etmesin Meryem'in nesi var OzaN ?
OzaN : Hiçbir şeyi yok. Çayırda gezen öküzler gibi
cevaa : Kız önceden ormanda kükreyen aslan gibiydi Demek ki bir şeyleri varmış ki böyle olmuş.
OzaN : Yok dedim ya. Sadece kurşun sıyırıp geçmiş. Bende askere gitmekten vazgeçtim. Okulumu bitirip sonra gideceğim.
BesaleT : Zaten okul zamanında askerlik olması çok saçma. Galasataray'ın Fenerbahçe'yi yenmesi kadar saçma. Pardon Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesi kadar saçma diyecektim
cevaa : Allah söyletti panpa
OzaN : Ben Meryem'in başında bekleyeceğim.
Üyeler eve gider, OzaN ise hastanede bekler.
xdragxx : Beyler benim resim dersinden ödevim var. Yardım yapmanız lazım.
BesaleT : Panpa resim dersini mi takıyorsun ? Salla gitsin
xdragxx : Resim dersi yüzünden belge alamayan arkadaşlarım var.
BesaleT : Kafana göre çiz işte bir şeyler
xdragxx : Benim kafam büyük, senin kafana göre çizsek olmaz mı ?
BesaleT : Benim çizimim de iyi değil ki. Bir ev yaparım, bacasından yaz,kış demeden duman çıkar
xdragxx : Neyse OzaN gelsin de ona çizdiririz.
cevaa : Panpalar karnım ağrıyor, nasıl geçirebilirim sizce ?
Danger UA! : Panpa git tuvalete, geçer hemen
cevaa : La 2 saattir düşünüyorum, ne yapsam diye. Bu fikir benim aklıma daha önce niye gelmemiş
BesaleT : Bu OzaN'ın manita var benim neden yok acaba ?
Young Boy : Onu kendine sor bence. Bende yok olup OzaN'da var olan şeyler neler diye düşün.
BesaleT : Onu düşünmeye gerek yok bence. Çünkü nasıl manita ayarlayacağımı buldum
Young Boy : Nasıl peki ?
BesaleT : Esra Erol'da Evlen Benimle ya da TNT'de ki İzdivaç programına çıkarak Benim gibi yakışıklı, sempatik, delikanlıyı nerede bulacaklar
Young Boy : Oraya evlenmek için çıkıyorlar ama Manita yapma yeri değil orası
BesaleT : Evet, unutmuşum öyle olduğunu. Başka fikirler bulmam lazım.
OzaN eve döner.
LeqeND KiLLeR : OzaN benim şu futbol takımına yazılma işini halledelim diyorum. Kaç ay oldu, hala bekletiyorsun
cevaa : OzaN bu halletmez işleri. FF'de bizim madalyaları hala vermedi. Haram edeceğim sonunda
OzaN : Bakarız gençler. Şuan finallerim var. 15 tatilde bakarız
BesaleT : Benimde madalyam var. Bakarız dediyse kesin yapmaz
LeqeND KiLLeR : Tamam ama kesin hallet. Bu seferde oyalarsan senin kulağına bağıracam Bu arada Meryem'in durumu nasıl ?
OzaN : Meryem'in durumu iyi.
LeqeND KiLLeR : Bu kızında dişi fena çıktı. Kırılmayacak gibi. Erkek Fatma misali
OzaN : Öyledir benim Meryem'im. ♥
BesaleT : Bir sevgili de benim olsa ne olur yani
OzaN : Sana söyleyeyim, git internetten bul. Sen başka yerden bulamazsın. Ama kızla zaman geçirmek için sevgili olacaksan hiç olma derim. Okulunu bitirdikten sonra dam gibi izdivaç programına git bulursun
BesaleT : Kızla zaman geçirmek için sevgili olmam zaten. Bir süreden sonra evlenirim.
xdragxx : Aklıma bir fikir geldi. Sen Facebook'dan bir tane fake ( sahte ) kız hesabı kur. Sonra onla ilişki yap
cevaa : BesaleT kendi kendiyle mi ilişki yaşayacak
BesaleT : BesaleT cevaa'nın sözünü beğendi.
xdragxx : Hacılar bu Meryem'in babasının, Meryem'in vurulduğundan haberi var mı ?
Ulvi Ç. : Yok herhalde.
xdragxx : Ben gideyim şu adamcağıza haber vereyim.
OzaN : Dur ben gideyim, hem beraber gitmiş oluruz.
OzaN Meryem'in babasına haber verir. Meryem'in babası da hemen OzaNla beraber hastaneye gider.
Meryem'in Babası : Doktor Bey kızımın bir şeyi yoktur umarım.
Doktor : Bir şeyi yok. 1-2 gün içinde taburcu olacak. Eşinize iyi bakın, çünkü eşiniz hamile.
OzaN : Ney!
Meryem'in Babası : Ney!
Meryem'in hamile olduğunu öğrenen OzaN ne yapacak ?
Hepsi ve daha fazlası 48. Bölümde! 48. bölüm ilerleyen günlerde sizlerle olacak.
48. Bölümde neler olacak ?
Eve yeni katılan üyeler olacak. BesaleT ise kız arayışına düşecek.
Oyuncu kadrosu :
OzaN
Meryem
Meryem'in Babası
BesaleT
xdragxx
cevaa
LeqeND KiLLeR
Young Boy
Ulvi Ç.
Duygusuz
Danger UA!
AlemTo
Frank Woods
… ( Eve yeni katılan üyelere göre de diğer oyuncular şekillenecektir. )
OzaN tam askere gideceği sırada, asker uğurlaması yapan başka kişiler silah atar ve Meryem yere düşer. Üyeler Meryem'i alıp hemen hastaneye götürürler.
xdragxx : Bu Meryem yengeyi gözüm hiç tutmamıştı zaten. Sonunda Allah'ından buldu
BesaleT : Daha geçen hafta demiştin bu Meryem tam OzaNlık, OzaN olmasa ben evlenirdim diye Ne düzenbaz adamsın. Az biraz bana benze
xdragxx : Sana benzeyeyim de Facebook'dan fake hesaplar kurup milleti işleteyim dimi
BesaleT : Tamam OzaN geliyor. Sus da Meryem'i sevmediğimizi fark etmesin Meryem'in nesi var OzaN ?
OzaN : Hiçbir şeyi yok. Çayırda gezen öküzler gibi
cevaa : Kız önceden ormanda kükreyen aslan gibiydi Demek ki bir şeyleri varmış ki böyle olmuş.
OzaN : Yok dedim ya. Sadece kurşun sıyırıp geçmiş. Bende askere gitmekten vazgeçtim. Okulumu bitirip sonra gideceğim.
BesaleT : Zaten okul zamanında askerlik olması çok saçma. Galasataray'ın Fenerbahçe'yi yenmesi kadar saçma. Pardon Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenmesi kadar saçma diyecektim
cevaa : Allah söyletti panpa
OzaN : Ben Meryem'in başında bekleyeceğim.
Üyeler eve gider, OzaN ise hastanede bekler.
xdragxx : Beyler benim resim dersinden ödevim var. Yardım yapmanız lazım.
BesaleT : Panpa resim dersini mi takıyorsun ? Salla gitsin
xdragxx : Resim dersi yüzünden belge alamayan arkadaşlarım var.
BesaleT : Kafana göre çiz işte bir şeyler
xdragxx : Benim kafam büyük, senin kafana göre çizsek olmaz mı ?
BesaleT : Benim çizimim de iyi değil ki. Bir ev yaparım, bacasından yaz,kış demeden duman çıkar
xdragxx : Neyse OzaN gelsin de ona çizdiririz.
cevaa : Panpalar karnım ağrıyor, nasıl geçirebilirim sizce ?
Danger UA! : Panpa git tuvalete, geçer hemen
cevaa : La 2 saattir düşünüyorum, ne yapsam diye. Bu fikir benim aklıma daha önce niye gelmemiş
BesaleT : Bu OzaN'ın manita var benim neden yok acaba ?
Young Boy : Onu kendine sor bence. Bende yok olup OzaN'da var olan şeyler neler diye düşün.
BesaleT : Onu düşünmeye gerek yok bence. Çünkü nasıl manita ayarlayacağımı buldum
Young Boy : Nasıl peki ?
BesaleT : Esra Erol'da Evlen Benimle ya da TNT'de ki İzdivaç programına çıkarak Benim gibi yakışıklı, sempatik, delikanlıyı nerede bulacaklar
Young Boy : Oraya evlenmek için çıkıyorlar ama Manita yapma yeri değil orası
BesaleT : Evet, unutmuşum öyle olduğunu. Başka fikirler bulmam lazım.
OzaN eve döner.
LeqeND KiLLeR : OzaN benim şu futbol takımına yazılma işini halledelim diyorum. Kaç ay oldu, hala bekletiyorsun
cevaa : OzaN bu halletmez işleri. FF'de bizim madalyaları hala vermedi. Haram edeceğim sonunda
OzaN : Bakarız gençler. Şuan finallerim var. 15 tatilde bakarız
BesaleT : Benimde madalyam var. Bakarız dediyse kesin yapmaz
LeqeND KiLLeR : Tamam ama kesin hallet. Bu seferde oyalarsan senin kulağına bağıracam Bu arada Meryem'in durumu nasıl ?
OzaN : Meryem'in durumu iyi.
LeqeND KiLLeR : Bu kızında dişi fena çıktı. Kırılmayacak gibi. Erkek Fatma misali
OzaN : Öyledir benim Meryem'im. ♥
BesaleT : Bir sevgili de benim olsa ne olur yani
OzaN : Sana söyleyeyim, git internetten bul. Sen başka yerden bulamazsın. Ama kızla zaman geçirmek için sevgili olacaksan hiç olma derim. Okulunu bitirdikten sonra dam gibi izdivaç programına git bulursun
BesaleT : Kızla zaman geçirmek için sevgili olmam zaten. Bir süreden sonra evlenirim.
xdragxx : Aklıma bir fikir geldi. Sen Facebook'dan bir tane fake ( sahte ) kız hesabı kur. Sonra onla ilişki yap
cevaa : BesaleT kendi kendiyle mi ilişki yaşayacak
BesaleT : BesaleT cevaa'nın sözünü beğendi.
xdragxx : Hacılar bu Meryem'in babasının, Meryem'in vurulduğundan haberi var mı ?
Ulvi Ç. : Yok herhalde.
xdragxx : Ben gideyim şu adamcağıza haber vereyim.
OzaN : Dur ben gideyim, hem beraber gitmiş oluruz.
OzaN Meryem'in babasına haber verir. Meryem'in babası da hemen OzaNla beraber hastaneye gider.
Meryem'in Babası : Doktor Bey kızımın bir şeyi yoktur umarım.
Doktor : Bir şeyi yok. 1-2 gün içinde taburcu olacak. Eşinize iyi bakın, çünkü eşiniz hamile.
OzaN : Ney!
Meryem'in Babası : Ney!
Meryem'in hamile olduğunu öğrenen OzaN ne yapacak ?
Hepsi ve daha fazlası 48. Bölümde! 48. bölüm ilerleyen günlerde sizlerle olacak.
48. Bölümde neler olacak ?
Eve yeni katılan üyeler olacak. BesaleT ise kız arayışına düşecek.