Show Kızılcık Şerbeti - Dizi Yorumları

Kaknem Eray ve batuşun ibretlik sonu yıllardır kötüledikleri diziden senaryo ve replikler çalınıyor :A :A yazık be ne ezildiler :A gören gözler için nice ibretler vardır diye boşuna dememişler :F @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @Özgür @cookies @offensive @Cervantes @Sherlock @MasacRE @mrt-06
İkisini de yazan aynı kişi, ayrıca meybuzla magnumu kıyaslamak da ne bileyim :A :A

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Yasak Elma'nın finalinden alamadığım entrika dozunu Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde aldım fazlasıyla :A

Kel Apo için kavga eden kadınları gördükten sonra umudumu kaybetmiyorum :pala:

Umut demişken gururunu dürüm yapıp yersin artık...

Bu kadar kudurrrrrrrma cnm :A :A :A :A :A :A :A :A :A :A
Kudurukluktan matematiği inkar eden ben değilim :A :A
------

İkisini de yazan aynı kişi, ayrıca meybuzla magnumu kıyaslamak da ne bileyim :A :A
Ne var bunda ece - melek ; Sema - eylem de çok dizi yazdı bahane midir bu :X

Haklusın meybuzşa magnum konusunda :X yani senaryo aynı olsa da meybuz Pink hanım, magnum Endo olamaz hiçbir zaman izleyici 2 ayda bıkar o hikayeden :A

Kaknem Eray ve batuşun ibretlik sonu yıllardır kötüledikleri diziden senaryo ve replikler çalınıyor :A :A yazık be ne ezildiler :A gören gözler için nice ibretler vardır diye boşuna dememişler :F @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @Özgür @cookies @offensive @Cervantes @Sherlock @MasacRE @mrt-06
Of ne alaka ilk kez mi bu tarz kavga oluyor. :A Ayrıca senaristler aynı olduğu için normal. :A

• Beğendim
Reactions: offensive
1.si ben yalı çapkını fanfinisi değilim dün akşam 30 dk izledim

2.mağlubiyet olması için totalde geçilmeliydi; hadi totalde geçemezsin en azından abc1 i de alıp 2 grupta geçmeliydi

Son durumda 2-1 çapkın kazanmış gibi matematik iflas ediyor sizin bu elemli yorumlarınıza :A

Niye 30 dakika izledin beee

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
İzleyicilerimize teşekkür ederiz, güzel bir sezon geçirdik. :A
Güzel diyerek basite indirgemeyelim, "şahane ve muhteşem" diyelim lütfen :A
Show tv'nin kamuoyu gündemine oturan, her kesimin dikkatini çeken dizisi oldu Kurtlar Vadisi'nden sonra bir ilk, sezonun flaş işi :bhr:

• Harika
Reactions: mrt-06
  • Güldürdün
Alev'in eski sevgilisi Rüzgar geliyormuş yeni sezonda. Hazır birileri geliyorken Doğa'ya da yeni bir partner gelsin. :Z
Keşke Yiğit bu rolde gelseydi, son derece pasif bir rolde yine. :(