Evet. Bugün özel gündü malum, artı hava çok güzeldi. Tatilinde son günü olunca eve gelemedim. Çok oyalanmadan uyumaya çekileceğim. Şarjımda azDışarda mıydın?![]()
Evet. Bugün özel gündü malum, artı hava çok güzeldi. Tatilinde son günü olunca eve gelemedim. Çok oyalanmadan uyumaya çekileceğim. Şarjımda azDışarda mıydın?![]()
Tam muhabbete girişecektik ya oldu mu şimdi oldu mu ya.Evet. Bugün özel gündü malum, artı hava çok güzeldi. Tatilinde son günü olunca eve gelemedim. Çok oyalanmadan uyumaya çekileceğim. Şarjımda az![]()
Gececi takılan biri değilim, özellikle ertesi gün iş varsaTam muhabbete girişecektik ya oldu mu şimdi oldu mu ya.![]()
İyi geceler , gececi değilsen akşamcı mı oluyorsun?Gececi takılan biri değilim, özellikle ertesi gün iş varsa
İyi geceler dilerim
Sen Twitter kullanıyor msn?Derin devlet bu sefer erken uyumuş@12.Adam
Sen Twitter kullanıyor msn?![]()
Eklesene beni ya da ben ekleyeyim
Seni de görmüyorum ki kafam eserse arada uğruyorumBu saatte forumda ne yapıyorsun @Gerekli24bir de nerelerde kayboldu diyordum adam hep geceleri dolanıyormuş
Fenerbahce beni ihsal yaptiSeni de görmüyorum ki kafam eserse arada uğruyorum![]()
Twitter a da girmiyorsun.Seni de görmüyorum ki kafam eserse arada uğruyorum![]()
Hakkını helal et @Yakamoz-Asi ben oysa şaka yapıyordum yok derin devlet yok mit adam ciddi almışEklesene beni ya da ben ekleyeyim
Haklısın eskisi gibi aktif değiliz bende aynıyım bu aralar Yakamoz ile 12Adam muhabbet tuttu daha sık girmeye başladım yoksa forum eskisi gibi değil aynı fikirde olmasan onlara sövüyormuşsun gibi algılıyorlarSeni de görmüyorum ki kafam eserse arada uğruyorum![]()
Canımsın .Hakkını helal et @Yakamoz-Asi ben oysa şaka yapıyordum yok derin devlet yok mit adam ciddi almış
Haklısın eskisi gibi aktif değiliz bende aynıyım bu aralar Yakamoz ile 12Adam muhabbet tuttu daha sık girmeye başladım yoksa forum eskisi gibi değil aynı fikirde olmasan onlara sövüyormuşsun gibi algılıyorlar![]()
Pirlodan iyi Teknik direktör olur dedimCanımsın .Ekledim formula 1 ile ilgili tweetlere rastladım.
Twiiter Allah'ın belası bir yer gündem için bakıyorum aslında ama hesapla değil. Bir sorundan oturum kapatılmıştı sonra şifreyi falan unuttum galibaTwitter a da girmiyorsun.![]()
Şifreyi unuttum de mailine gelsin. Tols ile bulusacaktik.Twiiter Allah'ın belası bir yer gündem için bakıyorum aslında ama hesapla değil. Bir sorundan oturum kapatılmıştı sonra şifreyi falan unuttum galiba![]()
Fenerbahce üçüncü olur demistim bodrumdayken Jorge Jesus geldiginde hakemler dograrlar dedimTwiiter Allah'ın belası bir yer gündem için bakıyorum aslında ama hesapla değil. Bir sorundan oturum kapatılmıştı sonra şifreyi falan unuttum galiba![]()
Hakkını helal et @Yakamoz-Asi ben oysa şaka yapıyordum yok derin devlet yok mit adam ciddi almış
Haklısın eskisi gibi aktif değiliz bende aynıyım bu aralar Yakamoz ile 12Adam muhabbet tuttu daha sık girmeye başladım yoksa forum eskisi gibi değil aynı fikirde olmasan onlara sövüyormuşsun gibi algılıyorlar![]()
Giresun düstüHakkım varsa helal olsun ama dikkat et bu @12.Adam 'ın nereden çıkacağı belli olmaz.![]()