Damien Duff
Süper Favori Üye
Digitürkü Katara satarken söylemislerHey Allahım yarabbim olurmu öyle saçmalık ya
Futbol maçlarinin yayin haklarini konusurken demisler
------
@Angelica
Digitürkü Katara satarken söylemislerHey Allahım yarabbim olurmu öyle saçmalık ya
Digitürkü Katara satarken söylemisler
Futbol maçlarinin yayin haklarini konusurken demisler
------
@Angelica
2014-2015 sezonundan beri Katar yayin grubu yayinliyorBöyle birşeyi ilk defa duydum ya
You canlı yayınlıyor.@12.Adam babam haber izliyor açmaz şimdi
Fenerbahce basvuruda bulunacak lig tescil edilmemeli diye@Cervantes nasılsın? (farkındayım)
Neyin farkındasın? @Cervantes ne diyor bu?@Cervantes nasılsın? (farkındayım)
İyi olmaya çalışıyorum, seni sormalı DosiMosi (Mesajı anlamadım )@Cervantes nasılsın? (farkındayım)
Tam olarak bu moddayım.Neyin farkındasın? @Cervantes ne diyor bu?
Bir mesaj geridesin, idare et geceye kadar (anla işte)İyi olmaya çalışıyorum, seni sormalı DosiMosi (Mesajı anlamadım )
Tam olarak bu moddayım.
Herşeyi merak et emi onuda zamanla anlarsın sjsjsjjsNeyin farkındasın? @Cervantes ne diyor bu?
Tamam tamam jeton şimdi düştü. Ben hiç anlamamış gibi yapayım da sürpriz olsun.Bir mesaj geridesin, idare et geceye kadar (anla işte)
Birazdan dışarı çıkacağım. Şehirimizin yıldönümü kutlamaları var. Bu ara gezi planım yoğun
------
Herşeyi merak et emi onuda zamanla anlarsın sjsjsjjs
Burada mesaj sayaca işlemiyor. Ondan Cervantesi buraya çağırdım
Bodrumspor finalde @Cervantes @DosiTamam tamam jeton şimdi düştü. Ben hiç anlamamış gibi yapayım da sürpriz olsun.
İyi gezmeler. Biraz görsel at da gözümüz, gönlümüz açılsın.
Tack så mycketIsvec Milli Bayrami kutlu olsun saygideger sevgili süpermodum @Dosi mikasa hanim
… och vi älskar Schweiz 🤗Vi älskar Sverige
İsveç’in milli bayramı kutlu olsun.… och vi älskar Schweiz 🤗
Fenerbahceyle futbol menajerlik oyununda 2022-2023 Sezonu haricİsveç’in milli bayramı kutlu olsun.
Dışarda mıydın?Bugün Salımıydı eve yeni geldim. Artık yarına bakarım