Spoi ne gııı söyleSpoiciler yüzünden şu sahneye yükselemiyorum ya Allah bildiği gibi yapsın yaa @Yakamoz-Asi @xemrexxx
Spoi ne gııı söyleSpoiciler yüzünden şu sahneye yükselemiyorum ya Allah bildiği gibi yapsın yaa @Yakamoz-Asi @xemrexxx
Spoi ne gııı söyle
Başladığı yerde sezon finali yaniSeyranın gelmesine Tarık tehdit ettiği için Orhan engel oluyor Ferit havaalanında bekleyecek ama Seyran gelmeyecek kazım Antepe götürecek seyranı Feritte arkasından antepe gidecek
Başladığı yerde sezon finali yani
Yok daha açmadım son kısmı izlerim@xemrexxx @Yakamoz-Asi izliyormusunuz nerdesiniz sahil sahnesini kesmişler
@xemrexxx @Yakamoz-Asi izliyormusunuz nerdesiniz sahil sahnesini kesmişler
Sen önden gidiyorsun ben daha baba oğul konuṣmasındayım
------
Bu dizi artık iyice saçmaladı. Baṣta sevdiğim diziden iyice uzaklaṣtı. Hiç bir ṣey iyilik yok. Senarist bence bıraksın bu iṣi.
Yok daha açmadım son kısmı izlerim
------
@serhatt ilk bölümler feritin her yerini aratmıştı bu başarıda payı büyük @Alos @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @cookies @Cervantes @12.Adam
Hangi konuda saçmaladı ne istiyorsunuz anlamıyorum neyi beğenmiyorsunuz ya
------
Niye son kısmını izlicen yaaa
Artık iyice psikolojik bunaltıcı bir dizi oldu. Hep kötülük, saçma sözlerle doldu taṣtı. Bu gidiṣat devam ederse gelecek sezon izlemem gibi.
------
Bu Pelo dan bile kurtulamadık. Senarist çıkaramadı gitti diziden. İntihar bile edemiyor.
------
Bu ifikat da kendini bir cacık sanıyor. Halis, oğlu ile yattığını öğrense kapının önüne atar.
Ay izlemeyin bırakın Allah aşkına ya yeter
Yani bu dizinin bu halini beğenirsan diyecek bir ṣeyim yok.
Evet beğeniyorum çünkü baştan böyle olacağını biliyordum Gülseren hocanın hikayeleri hep böyle ben bunu bilerek başladım diziye
Sonunda doğru yolu bulmuşun şükürler olsun. Şimdiden bırak... 👌Artık iyice psikolojik bunaltıcı bir dizi oldu. Hep kötülük, saçma sözlerle doldu taṣtı. Bu gidiṣat devam ederse gelecek sezon izlemem gibi.
------
Bu Pelo dan bile kurtulamadık. Senarist çıkaramadı gitti diziden. İntihar bile edemiyor.
------
Bu ifikat da kendini bir cacık sanıyor. Halis, oğlu ile yattığını öğrense kapının önüne atar.
Abla dizi çekiyoruz ayağına milletin bilinç altına saçma sapan şeyler yerleştiriyorlar sence de beğenilmemesi normal değil mi?Hangi konuda saçmaladı ne istiyorsunuz anlamıyorum neyi beğenmiyorsunuz ya
Gülserenin saçma hikayelerini yesinler bence.
Sonunda doğru yolu bulmuşun şükürler olsun. Şimdiden bırak... 👌
------
Abla dizi çekiyoruz ayağına milletin bilinç altına saçma sapan şeyler yerleştiriyorlar sence de beğenilmemesi normal değil mi?
Sonunda doğru yolu bulmuşun şükürler olsun. Şimdiden bırak... 👌
------
Abla dizi çekiyoruz ayağına milletin bilinç altına saçma sapan şeyler yerleştiriyorlar sence de beğenilmemesi normal değil mi?
Sende hemen atlamıṣsın
Ben YÇyi hep eleṣtiririm öyle diğer arkadaṣlar gibi dizi fanatikliği yapmam. eskiden de eleṣtirdim düzeldi ama son 3-4 bölümdür iyice bunalıma sokar yani.
Saçma dediğin yaşanmış hikayeler yahu
------
Saçma sapan dediğin şeyler yaşanıyor yaşayan insanlar var emrecan tamam mı
Neyse 3 ay dinleceğiz haftaya sezon finali hangi sahnedesin sen
Gerçek hayatta bu ṣuan yansıtıldığı kadar abartılı değildir ya Dizi çapkınlıktan çıktı herkesin psikolojik bozuk bir duruma döndü.
------
Saffet bozuntusu Tarıka, Ferit Seyran yattığını söyledi.
Gerçek hayatta bu ṣuan yansıtıldığı kadar abartılı değildir ya Dizi çapkınlıktan çıktı herkesin psikolojik bozuk bir duruma döndü.
------
Saffet bozuntusu Tarıka, Ferit Seyran yattığını söyledi.
Ezbere bildiğim şeyleri tekrar tekrar aratmam.Yok daha açmadım son kısmı izlerim
------
@serhatt ilk bölümler feritin her yerini aratmıştı bu başarıda payı büyük @Alos @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @cookies @Cervantes @12.Adam