@xemrexxx @Yakamoz-Asi internet özel sahnemiz geldi halvet oldu
Ne var @DarkLegenD de ayak fetişi varmış yani niye dışladın sıvacı kardeşimizi @Dosi @MasacRE @serhatt @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Senin gibi iğrenç o da.Ne var @DarkLegenD de ayak fetişi varmış yani niye dışladın sıvacı kardeşimizi @Dosi @MasacRE @serhatt @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Kendi kendilerine gelin güvey olmuşlar onların boğazında kalsınLokmalar @Alos @Aserat @offensive in boğazında kalsın @The_Erinch @Dosi @12.Adam @Cervantes @cookies
Senin gibi iğrenç o da.
Şimdi düşmanlar antiler düşünsün
Şimdi düşmanlar antiler düşünsün
Zirveyi kimselere vermiyoruz
Demet ablam yüz binler aldığı sahnenin saatini değiştirmiş işte dizinin gücü, kapak olsun antilereEsme napiiiii öyle Esmeeeee
Demet ablam yüz binler aldığı sahnenin saatini değiştirmiş işte dizinin gücü, kapak olsun antilere
Atarlı giderli şarkıları iyiydi 10-15 sene önceBu kadinin sahnesine giden de ne bileyim yani
Dimi dimi 😄Bu kadinin sahnesine giden de ne bileyim yani
Eline sağlık eline beter olsun ooo🤣Esme napiiiii öyle Esmeeeee
Atarlı giderli şarkıları iyiydi 10-15 sene önce
Dimi dimi 😄
------
Eline sağlık eline beter olsun ooo🤣
Istanbul'da Anadolu Hisari'nda duyduguma göre bir restorani varmis Hira isminde, gecen sonbaharda gittigimde gördüm. BigChef'in yanindaydi. gitmedim ama
Istanbul'da Anadolu Hisari'nda duyduguma göre bir restorani varmis Hira isminde, gecen sonbaharda gittigimde gördüm. BigChef'in yanindaydi. gitmedim ama
Meloş teyze gidip yemek yer hemenÖylemi valla ben bilmiyordum bunu
Meloş teyze gidip yemek yer hemen