Geçen seneydi galiba. Yine jüriden böyle alıp halk oylaması ile ilk 10 bile olmamıştı ama Loreen elbet iyi puan alır halktanda diye düşünüyorum. İsveç jüriden açık ara yaparsa halk çok etkilemez ortalama olursaİsveç ezici şekilde alacak gibi...
Geçen seneydi galiba. Yine jüriden böyle alıp halk oylaması ile ilk 10 bile olmamıştı ama Loreen elbet iyi puan alır halktanda diye düşünüyorum. İsveç jüriden açık ara yaparsa halk çok etkilemez ortalama olursaİsveç ezici şekilde alacak gibi...
Kuvvetli İskandinav kitlesi ve Loreen başarılı geçmişini düşünürsek kazanırsınız.Geçen seneydi galiba. Yine jüriden böyle alıp halk oylaması ile ilk 10 bile olmamıştı ama Loreen elbet iyi puan alır halktanda diye düşünüyorum. İsveç jüriden açık ara yaparsa halk çok etkilemez ortalama olursa
Kuvvetli İskandinav kitlesi ve Loreen başarılı geçmişini düşünürsek kazanırsınız.
Halk oylaması çok değiştirebilir. Yinede her ülkeden boş geçmemek iyi şimdiye kadarisveç 2 katı fark atmış 😱
izlanda dan 2 puan aldılar şimdiAlmaniya hiç istifini bozmuyor. Her sene 0 puan
Jürileri bile 2 dk önce karar veriyor kesin. Kim birinciyse hep 12 ona gidiyor.
Sen kime verdin?izlanda dan 2 puan aldılar şimdi
------
@serhatt da 12 puanı slovenyaya verirmiş 5 tane genç erkek var sonuçta @Alos @Dosi @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @12.Adam @Cervantes
ne münasebet 😱
şu an 122 puan varLoreen'in halk oylamasından düşük puan alması imkansız. Hem geçmişten gelen bir kredisi var hem yorumlar genel olarak çok iyiydi. Eğer jüri oylamasından en az 70-80 puan fark ile çıkarsa kesin birinci olur.
Açık ara birinci olacak gibi.şu an 122 puan var
Sen gizli verdin.ne münasebet 😱
@Yakamoz-Asi çekyaya vermiş 12 puanı x li siteleri düşününce normal sonuç @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD
gizliyse sen nereden biliyorsun