- Reaksiyon puanı
- 115,800
- Puanı
- 1,060
Oylama tıkanmış yerinde durmuş. Uplatalımda yeni oylar gelsin
Benim taktik işe yaramadı. Halbuki siyasette işe yarıyordu bu mağdur edebiyatı.Oylama tıkanmış yerinde durmuş. Uplatalımda yeni oylar gelsin
@serhatt ile @xemrexxx yi çağır da uplatmak nasıl olurmuş gör. Değil mi @Cervantes ?Oylama tıkanmış yerinde durmuş. Uplatalımda yeni oylar gelsin
Onlar oylarını benden yana kullandılar zatii.
Spo verme de oylamaya gölge düşmesin.Onlar oylarını benden yana kullandılar zatii.
Konuya kendileri yazmışlar zaten. Spoi olmaz yani.Spo verme de oylamaya gölge düşmesin.
Oylama tıkanmış yerinde durmuş. Uplatalımda yeni oylar gelsin
Kendisine oy vermeyen biri kazanmak istediğini belirtip veya mağdurluk edebiyatı yapmasın, ha sen onu göz boyama olarak yaptıysan o başkaBenim taktik işe yaramadı. Halbuki siyasette işe yarıyordu bu mağdur edebiyatı.
Konuyu etkinlik sahibi olarak ara sıra uplatmam gerekiyor. Onları konu uplandıktan sonra çağırmak pek işe yaramaz
Ben buna üçünüzde benzer kesime hitap ettiğiniz için onların kararsız kalmaları olarak yorumladımBenim şanssızlığım grubu etkilemiş tıkanmış
Göz boyamak için değil de kendisinin hak ettiğini düşündüğüm için verdim oyumu. Kazanmaktan çok, bol kaoslu bir etkinlik olsun diye yapıyor olabilirim bence.Kendisine oy vermeyen biri kazanmak istediğini belirtip veya mağdurluk edebiyatı yapmasın, ha sen onu göz boyama olarak yaptıysan o başka
Konuyu etkinlik sahibi olarak ara sıra uplatmam gerekiyor. Onları konu uplandıktan sonra çağırmak pek işe yaramaz
Kendisine oy vermeyen biri kazanmak istediğini belirtip veya mağdurluk edebiyatı yapmasın, ha sen onu göz boyama olarak yaptıysan o başka
------
Ben buna üçünüzde benzer kesime hitap ettiğiniz için onların kararsız kalmaları olarak yorumladım
Evet gene mikasa hanım doğru konuştu. @MEnesKendisine oy vermeyen biri kazanmak istediğini belirtip veya mağdurluk edebiyatı yapmasın, ha sen onu göz boyama olarak yaptıysan o başka
------
Ben buna üçünüzde benzer kesime hitap ettiğiniz için onların kararsız kalmaları olarak yorumladım
Kaosu biraz ben ve @Yakamoz-Asi yaşadık bol reytingi bir grup oldu amaGöz boyamak için değil de kendisinin hak ettiğini düşündüğüm için verdim oyumu. Kazanmaktan çok, bol kaoslu bir etkinlik olsun diye yapıyor olabilirim bence.
Elbet bir gün o zincir kırılır. Yada bu kez kırılır. En azından eskilerde aşırı oy farkı ile almışlığın var.Yok anacım benim şanssızlığım bence kaç aydır finale geliyorum finalde kalıyorum
Cervantes= reyting demek. Rakiplerimin oy potansiyeli var ama reytingleri yok maalesef. @Yakamoz-Asi @AngelicaKaosu biraz ben ve @Yakamoz-Asi yaşadık bol reytingi bir grup oldu ama
Benim için Reyting önemli. Kim hangi oyu alıyor önemsizCervantes= reyting demek. Rakiplerimin oy potansiyeli var ama reytingleri yok maalesef. @Yakamoz-Asi @Angelica
Kaosu biraz ben ve @Yakamoz-Asi yaşadık bol reytingi bir grup oldu ama
Elbet bir gün o zincir kırılır. Yada bu kez kırılır. En azından eskilerde aşırı oy farkı ile almışlığın var.
Bu arada odama uyumaya geçtim ama şimdi burasının coşacağı tuttu @12.Adam
Benim için Reyting önemli. Kim hangi oyu alıyor önemsiz
Cervantes= reyting demek. Rakiplerimin oy potansiyeli var ama reytingleri yok maalesef. @Yakamoz-Asi @Angelica
Bu tür hem sen hemde @Cervantes garanti oy alır dediğim kişiler size oy vermedi ama cidden 3 isimde çok yakın birbirlerine. Çekişmeli olmasını anlıyorum.Hiç sanmıyorum
her zamanki halim. Neyseki az pas tutsakta eskisi gibi böyle etkinliklerde varlık gösteriyoruz
Siz kavga edin ben biraz dinleneyimHadi ordan senden daha iyi reytingimiz var bizim
Ablam sizin kitleniz +45 yaşındaki kesim, ben ise gençlere hitap ediyorum.Hadi ordan senden daha iyi reytingimiz var bizim
Bu çok……. YorumsuzAblam sizin kitleniz +45 yaşındaki kesim, ben ise gençlere hitap ediyorum.