Üçü de sevdiğim isimler lakin bu ay @Cervantes i desteklemek istedim. Başarılar tüm adaylara.
Arkadaşlar görüyorsunuz diğer 2 aday ortalığı karıştırıp kaos çıkarmış. Ben ise kaos sevmeyen biri olarak bir köşeden izledim tüm olup bitenleri. @Dosi @Yakamoz-Asi @Angelica
Arkadaşlar görüyorsunuz diğer 2 aday ortalığı karıştırıp kaos çıkarmış. Ben ise kaos sevmeyen biri olarak bir köşeden izledim tüm olup bitenleri. @Dosi @Yakamoz-Asi @Angelica
İstemek ayrı bir şeyHem kavga edelim diyen sen, kaos isteyen sen, ṣimdi de suçu üzerinden atan sen vay beeee @Angelica
(Bu kaos bitmez )
İstemek ayrı bir şey
Sebep olmak ayrı
Veya kavgayı başlatmak ve dahi olmak apayrı.
Onun için ilki geçerli ve bu durumda masum oluyor
İsveçli Acun seniBu anketi bu kez 4 gün yapıp uzun tutmak doğru kararmış
Ben çekişmeli sonuç için demiştim. Çabuk sonuçlanmayacak belli. Diğer kısım @Cervantes ‘in kaosun fitilini ateşlemesi ile 24 saat olmadan yeterli kıvama geldiİsveçli Acun seni
Dimi biz koltuklarımızda sonucu bekliyorduk🤣Hem kavga edelim diyen sen, kaos isteyen sen, ṣimdi de suçu üzerinden atan sen vay beeee @Angelica
(Bu kaos bitmez )
Hem kavga edelim diyen sen, kaos isteyen sen, ṣimdi de suçu üzerinden atan sen vay beeee @Angelica
(Bu kaos bitmez )
İstemek ayrı bir şey
Sebep olmak ayrı
Veya kavgayı başlatmak ve dahi olmak apayrı.
Onun için ilki geçerli ve bu durumda masum oluyor
Savaşta ve yarışta her yol mübahtır.Vay @Cervantes vay bizi ateşe atmak heee
Aşk olsun yani
Savaşta ve yarışta her yol mübahtır.
Seni Londra'daki Harry Potter müzesine gönderip, oradan birkac ay cikamamani saglamak gerekir bu yorumdan sonra.
Ulan görsel nerde? Sana güvendik açıkta kaldık.
Teşekkürler yakamoz dede. Utan @Cervantes
El birliğiyle üzerime oynuyorlar ey ahali! Yok mu bu oyunu bozacak birileriTeşekkürler yakamoz dede. Utan @Cervantes
Hiç problem değil, senin düşünmen yeter.Bu ay daha aktif olduğu için (YÇ fanlığına rağmen ) @Yakamoz-Asi dedim ama sana verememek de içimde kaldı. @Cervantes
@Aserat var.El birliğiyle üzerime oynuyorlar ey ahali! Yok mu bu oyunu bozacak birileri