Ertuğ’a ne oldu? favorin oydu sanıyordumAsena'ya rağmen mavi takıma devam Özgür dedeyi şampiyon yapacağız
Ertuğ’a ne oldu? favorin oydu sanıyordumAsena'ya rağmen mavi takıma devam Özgür dedeyi şampiyon yapacağız
Onu da severim ama Özgür dedem daha çok hak ediyor şampiyonluğuErtuğ’a ne oldu? favorin oydu sanıyordum
Ertuğ çok sönük kalıyor diğerlerinin yanında. Yorumlarda gördüğüm kadarı ile Aziz çıkış yakalamış ilginç bir sene. Özgür bencede hakediyor. Karakter olarakta iyi bir duruş sergiliyor.Onu da severim ama Özgür dedem daha çok hak ediyor şampiyonluğu
Ertuğ performans olarak da düştü biraz maalesef. Onun dışında kendini pek ifade edemiyor. Ama herkesin ona yüklenmesi seyircide ona karşı sempati de yaratıyor bir yandan, mağdurun yanına yer aldığımız için Aziz performans olarak yine sonda ama eskisi kadar gıcık gelmiyor bana da. Bir süre daha ilerleyecektir ama hala daha çok zayıf tipler var yarışmada ne de olsaErtuğ çok sönük kalıyor diğerlerinin yanında. Yorumlarda gördüğüm kadarı ile Aziz çıkış yakalamış ilginç bir sene. Özgür bencede hakediyor. Karakter olarakta iyi bir duruş sergiliyor.
@Maskeli Fedai orası burası oynayan Turabi yi isterdi @MasacRE daha olgun seçti demek ki rezil olmamak için 'Ertuğ’a ne oldu? favorin oydu sanıyordum
Zeynep sultanımın talihsiz sakatlığı sonrası kızlardan Cansu dışında sevdiğim bir isim kalmayınca olgun heriflere yönelmek durumunda kaldım@Maskeli Fedai orası burası oynayan Turabi yi isterdi @MasacRE daha olgun seçti demek ki rezil olmamak için '
@serhatt olay yerine yeni rakibin geldi 😱Zeynep sultanımın talihsiz sakatlığı sonrası kızlardan Cansu dışında sevdiğim bir isim kalmayınca olgun heriflere yönelmek durumunda kaldım
Fesat herif Erkek yarışmacı desteklemek suç mu kardeşim@serhatt olay yerine yeni rakibin geldi 😱
Rakibim olabilecek yeterliğe sahip değil.@serhatt olay yerine yeni rakibin geldi 😱
Niye neyini gördün ve ne kadar gördünRakibim olabilecek yeterliğe sahip değil.
Sananeeeeeeeeeeeeeee.Niye neyini gördün ve ne kadar gördün
Son cümle çok tehlikeli. @xemrexxx ‘in farklı anlaması doğalZeynep sultanımın talihsiz sakatlığı sonrası kızlardan Cansu dışında sevdiğim bir isim kalmayınca olgun heriflere yönelmek durumunda kaldım
Buse ya sa Kürşat gitsin etkisiz eleman ikisi de ya da Halil çok at hırsızı tipi varCansu kendi ayağına sıkmaya devam ediyor... Erguğun oyları yükseltti...
Pat diye elenirse şaşırmam.
İzliyor musun sen geçen seneki rezalatten sonraBuse ya sa Kürşat gitsin etkisiz eleman ikisi de ya da Halil çok at hırsızı tipi var
Halil gitsin ne realite var ne performans bir de hep dediğim gibi at hırsızı gibi tipi varMavi takımdan Özgür hariç herkes aday oldu galiba? @The_Erinch @xemrexxx tüm bunlar arasında Murat elenirse şaşırmam
Normal şartlarda Asena veya Halilin elenmesi gerekir.
Asena hiç sevilmiyor, en son nasıl elenmedi? Bu sene Acunun torpilisi oymuşHalil gitsin ne realite var ne performans bir de hep dediğim gibi at hırsızı gibi tipi var
Murat gidebilir.Mavi takımdan Özgür hariç herkes aday oldu galiba? @The_Erinch @xemrexxx tüm bunlar arasında Murat elenirse şaşırmam
yine şaşırmadıkMavi takımdan Özgür hariç herkes aday oldu galiba? @The_Erinch @xemrexxx tüm bunlar arasında Murat elenirse şaşırmam