Yıllardır İsviçrelerdesin ufak at da….. İsviçre bankalarında kim bilir ne yatırımların var.Bende para yok ne yapacaksin beni beni eccünülere ver gitsin
Yıllardır İsviçrelerdesin ufak at da….. İsviçre bankalarında kim bilir ne yatırımların var.Bende para yok ne yapacaksin beni beni eccünülere ver gitsin
Yıllardır İsviçrelerdesin ufak at da….. İsviçre bankalarında kim bilir ne yatırımların var.
Sen eski topraksın eşeğini sağlam kazığa bağlamışsındır.Isvicre bankalari batiyor bilmem haberin var mi
Gebertip yazmış olduğu mesajı uygulayacak.Bu kadin bunu yer bitirir
Ne yapacaksin bu morugu la 😱
Parasını yicem.
Hakkindir
Hayatta kalma amacım.Gebertip yazmış olduğu mesajı uygulayacak.
Isvicre bankalari batiyor bilmem haberin var mi
Gebertip yazmış olduğu mesajı uygulayacak.
Her hafta @Aserat @batuhankaralar ve @offensive e haddini bildirirken benHayatta kalma amacım.
6 sezonun acısı kolay kolay çıkmazHer hafta @Aserat @batuhankaralar ve @offensive e haddini bildirirken ben
@Dosi @Angelica @ozmoturk @cookies @Cervantes @The_Erinch
Bir işe yara işte.Her hafta @Aserat @batuhankaralar ve @offensive e haddini bildirirken ben
sjgjsgjsj ne had bildirdin acaba, varoş çapkını dizini yerle bir ettik arkamızdan toplattık be hadi işineHer hafta @Aserat @batuhankaralar ve @offensive e haddini bildirirken ben
Özgün bir senaryo yazamadıkları için oradan buradan alıyorlar işte naparsın.Her hafta @Aserat @batuhankaralar ve @offensive e haddini bildirirken ben
Her hafta @Aserat @batuhankaralar ve @offensive e haddini bildirirken ben
Bunadın iyice be onlar kim 😱Dikkat et onlarda sana had bildirmesin
Ne mana 😱Özgün bir senaryo yazamadıkları için oradan buradan alıyorlar işte naparsın.
Totalde günün değil haftanın en çok izlenen dizisine napmış olabilirsiniz kisjgjsgjsj ne had bildirdin acaba, varoş çapkını dizini yerle bir ettik arkamızdan toplattık be hadi işine
Ab ve abc gibi totalden çok daha kıymetli gruplarda günün değil haftanın en çok izlenen dizisi ısırdı sizi çok geçmiş olsunBunadın iyice be onlar kim 😱
------
Ne mana 😱
------
Totalde günün değil haftanın en çok izlenen dizisine napmış olabilirsiniz ki
Heyatım reytingler reklamcıların gözünde tek değerlendirme kriteri olsaydı evet Haklusın derdim ama öyle bir dünya yokAb ve abc gibi totalden çok daha kıymetli gruplarda günün değil haftanın en çok izlenen dizisi ısırdı sizi çok geçmiş olsun
Doğru senin çenen yeterBunadın iyice be onlar kim 😱
------
Ne mana 😱
------
Totalde günün değil haftanın en çok izlenen dizisine napmış olabilirsiniz ki
Rabbim yardımcınız olsun cnm işiniz zorHeyatım reytingler reklamcıların gözünde tek değerlendirme kriteri olsaydı evet Haklusın derdim ama öyle bir dünya yok
Valla hiç zor değil bnm işim bnmkisi dijital reklam yani her şey ölçülüyor TV ye reklam verenlerin işi zor bakıyorlar dizi 8-10 reyting alıyor reklamı veriyorlar karşılığını alamıyorlarRabbim yardımcınız olsun cnm işiniz zor
Yapamadıkları göndermeye bak 2 reytingi bile hak etmiyor bu varoş diziHer hafta @Aserat @batuhankaralar ve @offensive e haddini bildirirken ben
Sen git dünyaya sığmayan eşkiya Süleyman Çakır Cezayir efendiyi izleYapamadıkları göndermeye bak 2 reytingi bile hak etmiyor bu varoş dizi