Nasıl gidiyorreklam bitene kadar iftar baslar bi türlü dizilerin baslangicina denk gelemiyorum.
uzun aradan sonra bir bölümü nerdeyse full izleyecegim. Umarim deger
izlemiyormusun? Oldukca iyi ilerliyor eski tadindaNasıl gidiyor
Finale doğru gazı açtılarizlemiyormusun? Oldukca iyi ilerliyor eski tadinda
reyting artarsa uzatmaya gitmezler umarim Kumru'nun kacirilmasi fragmanda olsaydi iyi olurduFinale doğru gazı açtılar
reyting artarsa uzatmaya gitmezler umarim Kumru'nun kacirilmasi fragmanda olsaydi iyi olurdu
Tuğçeyi çok güzel sattılarreyting artarsa uzatmaya gitmezler umarim Kumru'nun kacirilmasi fragmanda olsaydi iyi olurdu
bebis gitti gibi :STuğçeyi çok güzel sattılar
Öropa ile aynı mı gidiyor @Yakamoz-Asi geriden geliyor diyordu 😵bebis gitti gibi :S
bomba bir fragman gelir umarim.
Öröpadan dizi mi izlenir salam sucuk reklamina ikide bir maruz kalip geceye kadar dizi izleyemem @Yakamoz-AsiÖropa ile aynı mı gidiyor @Yakamoz-Asi geriden geliyor diyordu 😵
Reklamda Survivorı açtım bakalım macun kimi kovacakÖröpadan dizi mi izlenir salam sucuk reklamina ikide bir maruz kalip geceye kadar dizi izleyemem @Yakamoz-Asi
Herzaman Tr yayinindan izliyorum Suan PC'den bakiyorum ama Tv'de de türk yayinlari mevcut
@Dosi de taş sevgili yapmasaydı napiyim.
Canım Hercaim
Lafı ağzımdan aldın Meksika’nın Esra Erol’u.
aaaa selim mefta olmuş 😱reklam bitene kadar iftar baslar bi türlü dizilerin baslangicina denk gelemiyorum.
uzun aradan sonra bir bölümü nerdeyse full izleyecegim. Umarim deger
Ecünnüye bulaşan ölüyor. Lanetli. .ssaaaa selim mefta olmuş 😱
Yeni profil fotom sonunda Halit e haddini bildirecek bir eş bulduk @Alos @Yakamoz-Asi @Dosi @The_ErinchEcünnüye bulaşan ölüyor. Lanetli. .ss
Yanında ben olsam bu dediğin olurdu ancak.Yeni profil fotom sonunda Halit e haddini bildirecek bir eş bulduk @Alos @Yakamoz-Asi @Dosi @The_Erinch
🤣Birini daha yemişler emreaaaa selim mefta olmuş 😱
Yeni profil fotom sonunda Halit e haddini bildirecek bir eş bulduk @Alos @Yakamoz-Asi @Dosi @The_Erinch
Yanında ben olsam bu dediğin olurdu ancak.
Parasını yicem.Bu kadin bunu yer bitirir
Ne yapacaksin bu morugu la 😱
Parasını yicem.
E zaten şüphesiz, sıra sana da gelecek.Hakkindir
E zaten şüphesiz, sıra sana da gelecek.