gerci bu fircalar sayesinde Merve oy kapar Acun yine elestirilir ama Merve'nin yaptigida dogru degil.Buse ye kim oy verecek ki
Ayıp resmen kız en çok babamı özledim diyor macun ısrarla sevgilini özledin diyor😱
bakalim gidecek mi yarismadan
gerci bu fircalar sayesinde Merve oy kapar Acun yine elestirilir ama Merve'nin yaptigida dogru degil.Buse ye kim oy verecek ki
Ayıp resmen kız en çok babamı özledim diyor macun ısrarla sevgilini özledin diyor😱
Gitti gibi Nisa nın yaptıklarını saydı merve için biri şampiyon oldu diğeri diskalifiye😂😂gerci bu fircalar sayesinde Merve oy kapar Acun yine elestirilir ama Merve'nin yaptigida dogru degil.
bakalim gidecek mi yarismadan
Kizi bu sekilde rencide etmemeliydi. Yine Acun'un haksizligini izledik.Gitti gibi Nisa nın yaptıklarını saydı merve için biri şampiyon oldu diğeri diskalifiye😂😂
Sen aziz i destekleKizi bu sekilde rencide etmemeliydi. Yine Acun'un haksizligini izledik.
Mavi takima sempati duyuyordum simdi Asenayi oraya atar Buse gecsede ayni, ben artik takim tutmuyorum @MasacRE
yarismadan yeniden sogudum @Cervantes
Aziz acildi bu ara, ilerlesin isterim Mavilerden Halil. kirmizilardan Asena, Osmancan en sevmediklerim. genel olarak kirmizi takimdan kimseyi sevmiyorum Murat haricSen aziz i destekle
@serhatt Osmancan ın 1 numaralı fanıydı o desteklesin yeterli gibiAziz acildi bu ara, ilerlesin isterim Mavilerden Halil. kirmizilardan Asena, Osmancan en sevmediklerim. genel olarak kirmizi takimdan kimseyi sevmiyorum Murat haric
O kimdi qız??@serhatt Osmancan ın 1 numaralı fanıydı o desteklesin yeterli gibi
Bu sene özgür dedeye bakıyor gibi masterchef gibi heyecansız survivor zaten kalan 3 reytingin 1 i de bu akşam gitti bence
Yaşlandın iyice 😱O kimdi qız??
Portföyümde o kadar çok var ki bunlardan karıştırmam, unutmam normal.
Acun bu sene iyice batirdi. Zamaninda Semih ve daha nice yarismacilar takimi kaybetsin diye oynamazdi, biz kimseyi zorlamayiz diyordu Acun, bu aksam resmen kendisi ile celisti. Kizi böyle ekran önünde rencide etmek cok kötü bir durumUyuyan bir kız vardı... Burada herkes onu destekliyordu..
Kız uyudu.. Defalarca küstü oyuna çıkmadı.. Kimse gık demedi..
Merveye çok ağır davrandı Acun.. Asla mantıklı bir diskalifiye nedeni değil..
Rating uğruna ekran önünde kızı harcadı..
Portföylerini odanda rulo yapmışsın galiba @Özgür söylemişti odana çok sık uğradığı için doğrudur dşye düşünmüştükPortföyümde o kadar çok var ki bunlardan karıştırmam, unutmam normal.
Duvarda asılı hepsi.Portföylerini odanda rulo yapmışsın galiba @Özgür söylemişti odana çok sık uğradığı için doğrudur dşye düşünmüştük
Asena'ya rağmen mavi takıma devam Özgür dedeyi şampiyon yapacağızKizi bu sekilde rencide etmemeliydi. Yine Acun'un haksizligini izledik.
Mavi takima sempati duyuyordum simdi Asenayi oraya atar Buse gecsede ayni, ben artik takim tutmuyorum @MasacRE
yarismadan yeniden sogudum @Cervantes
Özgür=\Bozok @DosiAsena'ya rağmen mavi takıma devam Özgür dedeyi şampiyon yapacağız
Uzaktan yakından alakaları yok. Bozok rezil bir herifti. Özgür dedemin tırnağı olamaz o herifÖzgür = Bozok @Dosi
Karakterlerini kıyas yapmadım.Uzaktan yakından alakaları yok. Bozok rezil bir herifti. Özgür dedemin tırnağı olamaz o herif
O zaman sadece tip olarak benzettiğini belirt. Eşittir koyarsan her anlamda benzerler gibi bir sonuç çıkar, onu da hakaret sayarım Özgür dedemeKarakterlerini kıyas yapmadım.
DüzelttimO zaman sadece tip olarak benzettiğini belirt. Eşittir koyarsan her anlamda benzerler gibi bir sonuç çıkar, onu da hakaret sayarım Özgür dedeme