'Yargı'nın 3. Sezonu Olacak Mı? | Kanal D

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,517
Puanı
1,060
1660987935307-yeni-proje-2.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'dan yeni haber geldi.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı yapımın baştan planlandığı gibi sezon sonunda final yapması planlanıyordu ancak reytinglerinin hala iyi seviyede olması sebebiyle kanal yapımcıdan 3. sezonun yapılmasını talep etti. Yapım şirketi ve kanalın karşılıklı görüşmelerinin devam ettiği ve net durumun önümüzdeki günlerde belli olacağı son gelen bilgiler arasında.

"Yargı" yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Birsen A.

Bence devam kararı alırlar. Ama bu sezon bile reytinglerde çok kolay 5'leri gören dizi, gelecek sezon ne yapar kendileri düşünsün. Bu sezon hem aşırı düşüş yaşamış Teşkilat dışında güçlü rakipi bile yoktu.

Hikayesi ilk sezondan sonra biten ve sürekli birilerini öldürerek loop'a bağlayan diziyi 3. sezona zorlamak da ne bileyim. Yeni işler deneyip risk almak varken tutanı sündürme çabasına üzülüyorum. Kanal D bunu Poyraz Karayel'de de yaptı ama diziyi sezon ortasında bitirmek zorunda kaldı bakalım bu sefer de istediğini alabilecek mi?

• Olmamış
Reactions: Angelica
Camdaki Kız final.

Kraliçe, Veda Mektubu iç açıcı gitmiyor final yaparlar yüksek ihtimal.

Üç Kız Kardeş belirsiz.

Şarkılar Bizi Söyler 2'yi zor alıyor.

Kanalın elinde tek sağlam dizi Yargı kalıyor ama o da sezon ortasında çökerse işi zor.

Hikayesi ilk sezondan sonra biten ve sürekli birilerini öldürerek loop'a bağlayan diziyi 3. sezona zorlamak da ne bileyim. Yeni işler deneyip risk almak varken tutanı sündürme çabasına üzülüyorum. Kanal D bunu Poyraz Karayel'de de yaptı ama diziyi sezon ortasında bitirmek zorunda kaldı bakalım bu sefer de istediğini alabilecek mi?
PK hikaye olarak zorlama gitti ama yine de ilgi çekici gidiyordu. Kanal vefasızlık yapıp finale zorlamıştı. Yerine başlayan dizide PK kadar oran alamayıp final yapınca çok mutlu olmuştum.

• Beğendim
Reactions: Aserat