Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹

IMG_0384.jpg

2022-2023 SEZONU UEFA ÜLKE PUANI 16.HAFTA SEZON SONU

@Dosi , @Keith Long , @Gerekli24 , @bazinga , @Yakamoz-Asi , @MasacRE , @Araf, @emreemreu , @DarkLegenD , @Doğan , @S.G.A.T. , @mesmeso , @The_Erinch , @Felon , @Sherlock , @xdragxx , @Angelica , @Tolstoyevski , @Maskeli Fedai , @batuhankaralar , @MEnes

IMG_0386.jpg
IMG_0387.jpg
IMG_0388.jpg

Güncel Takım Puanı Sıralaması.

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Son 16 turunda batırmamıza rağmen ilk 8 ülke dışındaki son 5 yıldaki en iyi puanı almışız bu sezon. Demek ki zor değilmiş, azıcık önem verince oluyormuş. Çok daha fazlası da olabilirdi tabii ki...

• Harika
Reactions: 12.Adam
20. sıraya kadar düştükten sonra bu sene iyi toparlandık. İlk 8 ülkeden sonra en iyi puan bizde bu sezon. Gelecek sene de bu ayarda bir başarı sergileyebilirsek ilk 10'a gireriz.

• Harika
20. sıraya kadar düştükten sonra bu sene iyi toparlandık. İlk 8 ülkeden sonra en iyi puan bizde bu sezon. Gelecek sene de bu ayarda bir başarı sergileyebilirsek ilk 10'a gireriz.
Önümüzdeki sezona bir takım eksik başlıyoruz.Haber linklerinde detaylara bakabilirsin.

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Önümüzdeki sezona bir takım eksik başlıyoruz.Haber linklerinde detaylara bakabilirsin.
20. sıraya kadar düşmenin bedeli de bu işte. Olsun yine de bu sıraya kadar çıktığımız için bir sonraki sene takım sayımız artacak en azından. Yeter ki gelecek sezon tekrar düşmeyelim. Gerisi hallolur bir şekilde.

• Beğendim
Zorunlu aranın ciddi anlamda etkilediğini düşünüyorum takımlarımızı, bu performansımızı daha da ileriye taşıyabilirdik. Önümüzdeki sezonlarda da gerekli önem verilmeli Avrupa maçlarına, güncellenen kural sebebiyle ilk 10 şart çünkü.

• Beğendim
Reactions: MasacRE and 12.Adam