Keith Long
Favori Üye
Ders daha alinmamis @12.AdamO devrik konuşur ama keşke yenseydi demezdi.
Ders daha alinmamis @12.AdamO devrik konuşur ama keşke yenseydi demezdi.
irlandanın durumu neBu İsviçre bizden 2 sıra altta değil miydi ne ara çıktı
Geçmiş yıldaki puanı silinince yükseliş yaşamış.Bu İsviçre bizden 2 sıra altta değil miydi ne ara çıktı
Ne yapacagiz @12.Adam irlanda takimlari Fenerbahceyle eslesebilirGeçmiş yıldaki puanı silinince yükseliş yaşamış.
Bu sezon hedef 10. sıra. GS ve FB'den transferleri sonrası umudum büyük. GS'nin AL'de FB'nin de KL'de baya yol alabileceğini düşünüyorum. BJK bu şanssızlıklar ile nereye kadar gider kestiremiyorum.
Klavyene sağlık.Rasyonel düşüncelerin için teşekkür ederim.Bu sezon hedef 10. sıra. GS ve FB'den transferleri sonrası umudum büyük. GS'nin AL'de FB'nin de KL'de baya yol alabileceğini düşünüyorum. BJK bu şanssızlıklar ile nereye kadar gider kestiremiyorum.
Zalgris hazir takim zor Mac Olur 24 hafta oynamisKlavyene sağlık.Rasyonel düşüncelerin için teşekkür ederim.
Bu sezon hedef 10. sıra. GS ve FB'den transferleri sonrası umudum büyük. GS'nin AL'de FB'nin de KL'de baya yol alabileceğini düşünüyorum. BJK bu şanssızlıklar ile nereye kadar gider kestiremiyorum.
Elenir mi bilemem ama baya zorlanacaktır.BJK ilk mac elenmezse iyidir @12.Adam
Galatasarayin oynayacagi takim hazir TakimBJK ilk mac elenmezse iyidir @12.Adam
Elenir mi bilemem ama baya zorlanacaktır.
Konuma negatif düşüncelerden arınarak geliniz. Filozof hocanız halleder.Ben BJK taraftari olarak bile göze aldim ilk turdan elenmeyi. Bu sezon berbat bir transfer dönemi gördük.
Ağzından bir hayırlı cümle çıksın be dede.BJK ilk mac elenmezse iyidir @12.Adam
Zalgris zorladi Galatasarayi Zimbru hafife alinmamaliKonuma negatif düşüncelerden arınarak geliniz. Filozof hocanız halleder.
------
Ağzından bir hayırlı cümle çıksın be dede.
ŞG faktörünüz var. Elindeki kadroyla belki bu turu geçer ama mutlaka transfer gelecektir.Ben BJK taraftari olarak bile göze aldim ilk turdan elenmeyi. Bu sezon berbat bir transfer dönemi gördük.
Transfer dönemi pek parlak değil ama paralar saçıp oyuncu almayı da doğru bulmuyorum mevcut kadroyu koruyup takviyelerle mevcut sistemi bozmadan güçlendirmek daha önemli ayrıca bizim başarılar genelde mütevazı kadrolar ile oluyor.Ben BJK taraftari olarak bile göze aldim ilk turdan elenmeyi. Bu sezon berbat bir transfer dönemi gördük.
İnşallah ilk 10 gelecek. Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi 2 takımın Konferans liginde olması bu sezon için çok avantajlı bir durum. Zayıf takımları ilk turlardan eleyerek iyi puan kasacaktır Türkiye.Ekli dosyayı görüntüle 122194
2023-24 SEZONU UEFA ÜLKE PUAN DURUMU
Ön elemelerin İlk haftasından bir sıra yükseldik.
@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @Yakamoz-Asi @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @S.G.A.T. @The_Erinch @Doğan @Felon @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes