Yargı'da Sular Durulmuyor: Senaristin İntikamı Acı Oldu!

Neva'nın katili bulunduktan sonra bir hikayesi kalmadı. Senarist yaratmak için çaba da göstermedi. Bir evlilik hikayesini bile yazmaktan acizdi. Şimdi kesin Derya o bebeği aldırmaz Pars için doğurmak ister. Bebek de ya Pars'ı öldürenler tarafından öldürülür yada doğunca kaçırılır. Malum senaristimiz "sevdiklerini tek tek" yazarak mesajını vermiş.

Biraz dikkatli izlesen keşke Parsın yardımcısını öldürdü hikaye Parsa doğru kayacaktı yani yazıyordu yazmaya devam edecekti Sema hoca gayet güzel yazdı Pars gibi karakter gitmesine rağmen dizi düşmedi

Biraz dikkatli izlesen keşke Parsın yardımcısını öldürdü hikaye Parsa doğru kayacaktı yani yazıyordu yazmaya devam edecekti Sema hoca gayet güzel yazdı Pars gibi karakter gitmesine rağmen dizi düşmedi
Elden lahmacun yapmadi en azindan
Arka sokaklarin Senaristi insan ayak etinden
Lahmacun yapti
Ahmet yurdakuldu
Ve Serap gazel
@Angelica

• İlginç
Reactions: Angelica
Dizinin şüphesiz en iyi karakterlerinden biriydi. Özellikle ilk sezonda oldukça iyi işlenmesine rağmen bu sezon Neva'nın ölümünden sonra geri planda kaldı. Bu durumunda müsebbibi elbette senarist. O yüzden ayrılmak istemesi gayet normal. Kaldı ki gerekçesi kimseye mantıklı gelmek zorunda da değil. Yine de bunca zaman yer almış olduğu projeye en azından bir bölüm daha yer alarak veda etmesi daha şık olurdu diye düşünüyorum.

Dizinin şüphesiz en iyi karakterlerinden biriydi. Özellikle ilk sezonda oldukça iyi işlenmesine rağmen bu sezon Neva'nın ölümünden sonra geri planda kaldı. Bu durumunda müsebbibi elbette senarist. O yüzden ayrılmak istemesi gayet normal. Kaldı ki gerekçesi kimseye mantıklı gelmek zorunda da değil. Yine de bunca zaman yer almış olduğu projeye en azından bir bölüm daha yer alarak veda etmesi daha şık olurdu diye düşünüyorum.

Hiçte geri planda değildi bence

Ben izlediğim dizileri dikkatli izlerim ve çoğunda da gidiş yolunu çizebiliyorum. Pars'ın hikayesi net bir şekilde Neva sonrası bitti. Genel olarak dizinin de hikayesi bitti. Şu anda zorlama bir şekilde uzatılarak konuyu devam ettirmeye çalışıyorlar. Pars çıkmış olmasaydı muhtemelen Özge'nin cinayetini kendi üzerine alacaktı ve hapse girecekti. Ilgaz ve Ceylin'de en az 4-5 bölüm onu kurtarmak için uğraşacaktı. Yine arka planda Pars olacaktı. Şu anda ölümü diziye biraz hareketlilik katacak ama yine aynı döngünün içine gireceğiz. Bu sezon döngülerin sezonu oldu.

Ben izlediğim dizileri dikkatli izlerim ve çoğunda da gidiş yolunu çizebiliyorum. Pars'ın hikayesi net bir şekilde Neva sonrası bitti. Genel olarak dizinin de hikayesi bitti. Şu anda zorlama bir şekilde uzatılarak konuyu devam ettirmeye çalışıyorlar. Pars çıkmış olmasaydı muhtemelen Özge'nin cinayetini kendi üzerine alacaktı ve hapse girecekti. Ilgaz ve Ceylin'de en az 4-5 bölüm onu kurtarmak için uğraşacaktı. Yine arka planda Pars olacaktı. Şu anda ölümü diziye biraz hareketlilik katacak ama yine aynı döngünün içine gireceğiz. Bu sezon döngülerin sezonu oldu.

Sana göre olabilir ama bana göre bitmemişti güzel ilerliyordu ya öyle birşey yazılmazdı ki Ceylin Özgeye yardım suç ortağı oldu başka şeyler yazılırdı

Sana göre hiç kötü giden bir dizi veya kötü bir oyuncu yok ki zaten. :)

Gün ışığını bıraktım diyeyim o zaman sana başım beladayı sevmedim mesela aşk neredeyi sevmemiştim izlemedim hiç sürekli sevdiğim dizileri yazdığım için hiç sevmiyorum sanıyorsunuz ama öyle değil işte

• Güldürdün
Reactions: mesmeso
Ama en azından 2 bölüm çekelim dendiğinden hayır demiş kendisi 2 bölümü tamamlayıp ayrılsa iyi olurmuş

İki tarafın da yeni açıklamalarından anladığım kadarıyla ortada önemli bir problem olmuş. Eğer sıkıntı olmasaydı Mehmet Yılmaz Ak'ın bir bölüm daha oynayacak profesyonelliğe sahip olduğunu düşünüyorum. Zaten Pars'ın ölüm şekli de Sema'nın oyuncudan intikam almak istediğini gösteriyor.

Yargı zaten ikinci sezonuyla saçma sapan bir yere evrildi. Oyuncunun verdiği kararda mutlaka bunun da etkisi olmuştur. Keşke işler bu noktaya gelmeseydi, belki bir ihtimal Mehmet beyi dizinin finalinde görebilirdik.

• Beğendim
Reactions: Aserat