Yargı'da Sular Durulmuyor: Senaristin İntikamı Acı Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,556
Puanı
1,061
6404dca7133cee103f09d527.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da sular durulmuyor!

Bilindiği gibi, 55 hafta boyunca Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak, deprem sonrasında ailesine daha çok vakit ayırma kararı alarak diziden ayrılmış, senarist Sema Ergenekon da kendi yakınlarını depremde kaybetmesine rağmen oyuncunun ailesinden herhangi bir kayıp olmadığı gerekçesiyle tepki gösterip oyuncuyu Instagram'dan takip etmeyi bırakmıştı.

Mehmet Yılmaz Ak, bunun üzerine Instagram'dan klinik psikolog Beyhan Budak'ın sözlerini paylaşarak “Kimse kimsenin acısının bekçisi değildir. ‘Benim acım seninkinden daha fazla’ demek, ne acı çekene ne de bu cümleye muhatap olana iyi gelir… Herkesin acısı bireyseldir ve bir diğeriyle kıyaslanamaz. Sen de benim çektiğim gibi ve aynı şekilde acı çekeceksin demek zorbalıktır.” ifadelerini kullandı.

Savaşın ikinci perdesi dizinin dün akşamki bölümünde de sürdü. Pars üzerine kurduğu yeni hikaye akışını değiştirmek zorunda kalan Ergenekon, dün akşam ekrana gelen bölümün son sahnesinde Pars'ın kesilmiş elini göstererek karakterin vahşi bir cinayete kurban gittiğinin sinyallerini verirken bölüm boyunca kaleme aldığı "bizi yüz üstü bıraktı" replikleriyle de oyuncuya peş peşe göndermeler yaptı.

Rezillik. Saçmalık.

Yaşananları ancak böyle ifade edebilirim. Bir senarist kindarlığı sonucu ne kadar alçalabileceğini gözler önüne serdi. Mehmet Yılmaz Ak'a kocasının yakınlarını kaybettiğini örnek verip tepki göstererek ekranda onu parçalara ayırtıp depremde insanların görmekten korktuğu şeyi kendisi bizzat ekranda gösterdi.

Neyin kindarlığı bu? Neymiş tüm hikayeyi Pars üzerine kurdum o yüzden çıkmasına sinirliyim. Şu anda Pars'ın dizide ne ağırlığı vardı da bunu bozmak zorunda kaldı acaba? Sezonu Neva cinayeti ile açıp Pars üzerinden 5-6 gittikten sonra komple oradan koptuk. Dizi ondan sonra Ilgaz ve Ceylin üzerinden gidiyor. Pars dizide yancı olmaya devam ediyordu.

Pars son 10 bölümdür ne yaptı ki bu kadar önemli oldu senin için? Dizinin ilk sezondaki yıldızlarından olan kişiyi zaten arka plana atıp aynı hikayeleri işleyip işleyip durdun. Son Balkan mafyasında bile adam arka planda kaldı gelmiş burada hikayeyi onun üzerine kurdum diyorsun.

İnsanlar acısını farklı şekilde gösterebilir. Uğur Arslan kendini işine vererek acısını dindirmeyi seçmiş olabilir. Doktor raporuyla diziden çıkmak isteyen birine bu kadar tepki gösterilmez. Bunu yapan kişinin dizide aktif bir ağırlığı olsa hak verirdim ama uzun zamandır onu geri planda tutup sırf böyle yaparak kendince haklı çıkmaya çalışıyor ama battıkça batıyor. Güzelim diziden çoğu kişiyi soğuttu.

En son bu kadar olaylı bir ayrılığı Poyraz Karayel’de görmüştüm sanırım, bu da en az oradaki kadar kaos dolu. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
En son bu kadar olaylı bir ayrılığı Poyraz Karayel’de görmüştüm sanırım, bu da en az oradaki kadar kaos dolu. :A
Arka sokakların boykotcu fanlarına şu sahneyi göndersek valla korkudan Arka sokakları senarist aynısını yapar diye korkudan seyrederler Mesut’un elini kesmedi senarist
@12.Adam @Sherlock
------

@Angelica

• Beğendim
Reactions: Angelica
Sosyal medyaya göre rüzgar alan dizilerde maalesef yanan arka planda diziyi sırtlayan oyuncu oluyor. Pars'ı Ege kasabasına yollayıp Ceylin'i öldüreceğine oyuncudan intikam almış :A

Açıklama gelmiş madem oynamak istemiyorsun artık bari ölüm sahnesini kabul et bitir öyle git keşke böyle olmasaydı yaa..
334815056_868101837607394_2547342416713634361_n.jpg

------

Yanlışı savunduğumu düşünmüyorum size doğru gelebilir ama bana göre yanlış buda benim düşüncem lütfen laf atılmasın artık!

Son düzenleme:
Keşke final için aradıklarında "benim zaten bir hikayem yok kafanıza göre takılın" deseymiş. Sezonun başlangıcında güya Ilgaz ölüyor Ceylin zanlı oluyordu ama o konuya hala bir gönderme gelmedi. Nereden geldiği belli olmayan Tilmen çocuğu ve sürekli yanlış kişilerle arkadaşlık yapan Çınar'ı izlemeye devam ediyoruz. Umarım senarist finali kafasında yazmıştır sonra Ilgaz'ı parça parça bulmayalım.

Keşke final için aradıklarında "benim zaten bir hikayem yok kafanıza göre takılın" deseymiş. Sezonun başlangıcında güya Ilgaz ölüyor Ceylin zanlı oluyordu ama o konuya hala bir gönderme gelmedi. Nereden geldiği belli olmayan Tilmen çocuğu ve sürekli yanlış kişilerle arkadaşlık yapan Çınar'ı izlemeye devam ediyoruz. Umarım senarist finali kafasında yazmıştır sonra Ilgaz'ı parça parça bulmayalım.

Parsın hikayesi yokmuydu :D

Parsın hikayesi yokmuydu :D
Neva'nın katili bulunduktan sonra bir hikayesi kalmadı. Senarist yaratmak için çaba da göstermedi. Bir evlilik hikayesini bile yazmaktan acizdi. Şimdi kesin Derya o bebeği aldırmaz Pars için doğurmak ister. Bebek de ya Pars'ı öldürenler tarafından öldürülür yada doğunca kaçırılır. Malum senaristimiz "sevdiklerini tek tek" yazarak mesajını vermiş.

• Güldürdün
Reactions: Angelica