95. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu! 🏆

Sizi Allah affetsin be kardeşim... All Quiet Prodüksiyon'u da aldı... Şaka mısınız siz... Babylon var orda, Avatar var, Elvis var hatta...

• Beğendim
Reactions: Aserat
EN İYİ ÖZGÜN MÜZİK: All Quiet on the Western Front

AAAABQzidigpk2obHBTzWBkuww1AYB1kk2RDa8BtIPlDGeY5dgulGUznyWu31pcYpXQwdFF8hSxM7vfKQZ4JWI4mTLiqhBBQbrO7neVs.jpg

Müziği de All Queit'a verdiler... Bunlar bizimle kafa buluyor... KAFA buluyor... Kalan tüm filmlerin müzikleri bu filmin müziklerinden iyiydi ya, TÜM filmlerin...

Ben bu kadar olmaz diyordum ama bu kadarı da oldu resmen... Babylon'un en iyi şeylerinden birisi müzikleriydi ya. Net şekilde hak ediyordu Justin Hurwitz...
Filmi izlemedim ama La La Land'in müziklerini yapan kişiden kötü iş çıkmaz. Muhtemelen daha önce ödül aldı diye yanaşmadılar. :(

• Üzücü
Reactions: MEnes
En iyi Görsel Efekt doğal olarak hak edilmiş şekilde Avatar'a gidiyor.. Neyse ki bunu da All Quiet'a veya Black Panther'e vermediler...
------

En İyi Orjinal Şarkı ödülünün muhtemel sahibi Lift Me Up seslendiriliyor Rihanna tarafından. Ama ne söylüyor be...

• Beğendim
Evet Orjinal Senaryo'yu aldılar... Everything gerçekten başladı, çünkü büyük ödüller geliyor... Umudumuz tükenmiştir... Banshees üzdün be...

• Üzücü
Uyarlama Senaryo Women Talking'e... Pek bir şeyi yoktu filmin ama en azından All Quiet'a vermediler diye seviniyorum...

• Beğendim
Evet Orjinal Senaryo'yu aldılar... Everything gerçekten başladı, çünkü büyük ödüller geliyor... Umudumuz tükenmiştir... Banshees üzdün be...
EEAAO'yu seviyorum, ödülüne de sevindim ama zaten yönetmen dalında ödül alacakları için burada Inisherin'e verseler daha adil bir dağılım olurdu. :(

• Beğendim
Reactions: MEnes
EEAAO'yu seviyorum, ödülüne de sevindim ama zaten yönetmen dalında ödül alacakları için burada Inisherin'e verseler daha adil bir dağılım olurdu. :(
Evet ben de Banshees'in bu ödülü almasını istiyordum, çünkü gerçekten hak ediyordu diyebilirim. Everything niye aldı demem ama Banshees olarak alma ihtimalimizin kaldığı yegane ödüllerdendi...

• Beğendim
Bu ödüle bir şey diyemem En İyi Ses Top Gun'a, hak edilmiş bir ödül sonuna kadar. Teknik ödüllerde Top Gun'ın aldığı her ödül hak edilmiştir...