EEAAO'ya laf etmiştin ama ondan beteri çıktı.Müziği de All Queit'a verdiler... Bunlar bizimle kafa buluyor... KAFA buluyor... Kalan tüm filmlerin müzikleri bu filmin müziklerinden iyiydi ya, TÜM filmlerin...
Ben bu kadar olmaz diyordum ama bu kadarı da oldu resmen... Babylon'un en iyi şeylerinden birisi müzikleriydi ya. Net şekilde hak ediyordu Justin Hurwitz...EEAAO'ya laf etmiştin ama ondan beteri çıktı.
Filmi izlemedim ama La La Land'in müziklerini yapan kişiden kötü iş çıkmaz. Muhtemelen daha önce ödül aldı diye yanaşmadılar.Ben bu kadar olmaz diyordum ama bu kadarı da oldu resmen... Babylon'un en iyi şeylerinden birisi müzikleriydi ya. Net şekilde hak ediyordu Justin Hurwitz...
Büyük ihtimal bu yüzden olmuştur ama hak ediyordu, üzdü bu sonuç...Filmi izlemedim ama La La Land'in müziklerini yapan kişiden kötü iş çıkmaz. Muhtemelen daha önce ödül aldı diye yanaşmadılar.
Az daha yere kapaklanıyordu.Elisabeth Banks kahkaha attırdı AYI kardeşimle birlikte... Ahahahahaha...
EEAAO'yu seviyorum, ödülüne de sevindim ama zaten yönetmen dalında ödül alacakları için burada Inisherin'e verseler daha adil bir dağılım olurdu.Evet Orjinal Senaryo'yu aldılar... Everything gerçekten başladı, çünkü büyük ödüller geliyor... Umudumuz tükenmiştir... Banshees üzdün be...
Evet ben de Banshees'in bu ödülü almasını istiyordum, çünkü gerçekten hak ediyordu diyebilirim. Everything niye aldı demem ama Banshees olarak alma ihtimalimizin kaldığı yegane ödüllerdendi...EEAAO'yu seviyorum, ödülüne de sevindim ama zaten yönetmen dalında ödül alacakları için burada Inisherin'e verseler daha adil bir dağılım olurdu.