Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 Büyüklüğünde İki Deprem Meydana Geldi!

Vefat sayısına 15-20 bin civarında olur diye tahmin ediyordum ama 50 bine çıkar maalesef. :(

• Üzücü
Reactions: DarkLegenD
Twiiterde rt yapıyorum ses var twitleri azaldı maalesef kefen gönderin twitleri olmaya başladı...

• Üzücü
Reactions: xemrexxx
Bu arada ben bu kadar çok ülkeden arama kurtarma ekiplerinin geldiğini bilmiyordum. En büyük ekipler Azerbaycan, İsrail, Fransa, Hindistan ve KKTC.
Tüm ülkeleri gerçekten bu zor günde dayanışma gösterdikleri için kutluyorum. Özellikle Ukrayna gibi savaşın içindeki ülke 100 kişi göndermiş..

92. saatte Hatice isimli bir genç kadın kurtarıldı, el salladı kurtarıldığı zaman. ❤️ Annesi Mihriban teyze'yi şu anda kurtarmaya çalışıyorlar.

1675978858223.png

------

Annesi de kurtarıldı.

1675979201894.png

• Beğendim
Reactions: Hazem
Güney Kıbrıs'ın yardım teklifi önce reddedilmiş, sonra kabül edilmiş, sonra yeniden reddedilmiş. Ermenistan ve Yunanistan ekipleri bile kabül edildi, Kıbrıs neden kabül edilmiyor. Her ekip çok önemli şu durumda. :(

Katılmadığım bir öneri maalesef. Silahlar yağmacıların gırtlağına kadar sokulmalı ve tetiğe öyle basılmalıdır. Tüm bu süreç video altına alınmalı ve sansürsüz bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmalıdır.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Hatayda Suriyeliler her tıra otelde kaldıkları havuz varmı diye soranlar var.Kızlara saldıranlar varmış