Sosyal medyada çoğu kişi bıraktı artık karşımıza çıkmıyor pek ondan sorayım dedim forumda nasıl diye. Gerçi gelen gideni aratır hesabı Kısmetse Olur çıktı şimdi her yerde. Survivor'u arar oldumKütükler...
Sosyal medyada çoğu kişi bıraktı artık karşımıza çıkmıyor pek ondan sorayım dedim forumda nasıl diye. Gerçi gelen gideni aratır hesabı Kısmetse Olur çıktı şimdi her yerde. Survivor'u arar oldumKütükler...
Bu yıl saldım.Başta heyecanlanmıştım acaba üç takım mı olacak diye ama gene aynı tas aynı hamam. Ben sonunda resmiyet kazanan Masterchef All Star'ı bekliyorum.Sosyal medyada çoğu kişi bıraktı artık karşımıza çıkmıyor pek ondan sorayım dedim forumda nasıl diye. Gerçi gelen gideni aratır hesabı Kısmetse Olur çıktı şimdi her yerde. Survivor'u arar oldum
Onun kitlesi pek kanser değil sosyal medyayı ele geçirmiyor. O gelsin sorun yokBu yıl saldım.Başta heyecanlanmıştım acaba üç takım mı olacak diye ama gene aynı tas aynı hamam. Ben sonunda resmiyet kazanan Masterchef All Star'ı bekliyorum.
Ada yarışmasının toksik bir kitlesi olduğundan hemfikiriz.Onun kitlesi pek kanser değil sosyal medyayı ele geçirmiyor. O gelsin sorun yok
Kurguvivor izlemektense Kısmetse Olur izlemeyi tercih ediyor herkes, en doğrusu da o. En azından daha keyif veriyor.Sosyal medyada çoğu kişi bıraktı artık karşımıza çıkmıyor pek ondan sorayım dedim forumda nasıl diye. Gerçi gelen gideni aratır hesabı Kısmetse Olur çıktı şimdi her yerde. Survivor'u arar oldum
Şaşırmadım o elenir diyordum içimden. @Hazem
TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2023'e bu hafta veda eden isim belli oldu.
Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği; her sezon büyük ilgiyle takip edilen yarışmada bu hafta elenen isim Avcı oldu.
Survivor 2023, yeni bölümleriyle TV8'de!
Alakasız sayfalarda her yerde reklamı çıkmasa iyi Survivor'dan daha beter. Kitlesinden çok yarışma tam bir cringe. Bir kere bakmadım ama bütün hepsini biliyorum nerdeyseKurguvivor izlemektense Kısmetse Olur izlemeyi tercih ediyor herkes, en doğrusu da o. En azından daha keyif veriyor.