Survivor'da Kim Elendi? | 3. Hafta

Sosyal medyada çoğu kişi bıraktı artık karşımıza çıkmıyor pek ondan sorayım dedim forumda nasıl diye. :A Gerçi gelen gideni aratır hesabı Kısmetse Olur çıktı şimdi her yerde. Survivor'u arar oldum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Sosyal medyada çoğu kişi bıraktı artık karşımıza çıkmıyor pek ondan sorayım dedim forumda nasıl diye. :A Gerçi gelen gideni aratır hesabı Kısmetse Olur çıktı şimdi her yerde. Survivor'u arar oldum :A
Bu yıl saldım.Başta heyecanlanmıştım acaba üç takım mı olacak diye ama gene aynı tas aynı hamam. :A Ben sonunda resmiyet kazanan Masterchef All Star'ı bekliyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Senem kavgalarıyla ön plana çıktı son günlerde, kalması şaşırtıcı olmadı.

Kurguvivor izlemektense Kısmetse Olur izlemeyi tercih ediyor herkes, en doğrusu da o. :A En azından daha keyif veriyor.

Fn6Iw1vXECMmdNu

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2023'e bu hafta veda eden isim belli oldu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği; her sezon büyük ilgiyle takip edilen yarışmada bu hafta elenen isim Avcı oldu.

Survivor 2023, yeni bölümleriyle TV8'de!
Şaşırmadım o elenir diyordum içimden. :D @Hazem

Kurguvivor izlemektense Kısmetse Olur izlemeyi tercih ediyor herkes, en doğrusu da o. :A En azından daha keyif veriyor.
Alakasız sayfalarda her yerde reklamı çıkmasa iyi Survivor'dan daha beter. Kitlesinden çok yarışma tam bir cringe. Bir kere bakmadım ama bütün hepsini biliyorum nerdeyse