Bana da sevimli avatar deyince Dosi gibi geldi zaten gözüme hep o çarptı ama o diziyi izliyor muydu fikrim yok demek oluyor ki izliyor😉
Bana da sevimli avatar deyince Dosi gibi geldi zaten gözüme hep o çarptı ama o diziyi izliyor muydu fikrim yok demek oluyor ki izliyor😉
Sence de o kişi Dosi yani. Bakalım cuma 18.00'de belli olacak.Bana da sevimli avatar deyince Dosi gibi geldi zaten gözüme hep o çarptı ama o diziyi izliyor muydu fikrim yok demek oluyor ki izliyor😉
@Yakamoz-Asi ’den başka @xemrexxx diyen olmadı. Demek ki benim o kişi
Bir ara izliyordum. Bıraktım. Hem unutkan @Angelica yanlış cevaplar vermiştirBana da sevimli avatar deyince Dosi gibi geldi zaten gözüme hep o çarptı ama o diziyi izliyor muydu fikrim yok demek oluyor ki izliyor😉
@Yakamoz-Asi ’den başka @xemrexxx diyen olmadı. Demek ki benim o kişi
Bir ara izliyordum. Bıraktım. Hem unutkan @Angelica yanlış cevaplar vermiştir
Sen çok meraklandın 😂😂 dimi @Angelica@Yakamoz-Asi ’den başka @xemrexxx diyen olmadı. Demek ki benim o kişi
Bir ara izliyordum. Bıraktım. Hem unutkan @Angelica yanlış cevaplar vermiştir
Yooo, benim için gayet net cevabıSen çok meraklandın 😂😂 dimi @Angelica
Cuma 18 00 bekle 😂😘Yooo, benim için gayet net cevabı
Fener detayı yok ki konuda tuttuğu takımı bilmiyorum demiş
ABLAM bilmiyorum dediği için fener dedim benFener detayı yok ki konuda tuttuğu takımı bilmiyorum demiş
@xemrexxx ve sevimlilik mi? avatar bile olsa aynı kareye yakışmıyor
Cevaplar özelden mi verilecek ?
Yoo vermiyorum
bakalım hangisi
Şimdi sevimli avatar kullanan birini mi arayacaz zaten kim.ne izliyor takipleyemiyirum o acıdan zor benim için tahmin😉
------
Buna benzer bir konu bende yapmıştım burada format daha iyi olmuş bir de hangi dizi hangi oyuncu sanatcı olarak yaptım sorularla o diziyi ,şarkıcıyı, oyuncuyu tahmin etmeye çalışıyorlardı aklıma o geldi simdik😉
------
Buna benzer bir konu bende yapmıştım burada format daha iyi olmuş bir de hangi dizi hangi oyuncu sanatcı olarak yaptım sorularla o diziyi ,şarkıcıyı, oyuncuyu tahmin etmeye çalışıyorlardı aklıma o geldi simdik😉
Meleğin her soruya doğru cevap verdiğini düşünmüyorum, format gereği ortada cevaplar vermiş olabilir
Dizisi olduğu zaman izler ve şirin avatardan dolayı @Dosi diyorum ☺️🤩
Sensin hain geberesice. .ss
1. Bölüm'ün merakla beklenen gizli üyesi kim yarın açıklanıyor! 😱 Bekleyin.
serhatmı1. Bölüm'ün merakla beklenen gizli üyesi kim yarın açıklanıyor! 😱 Bekleyin.
dogru cikti@12.Adam @Angelica @Doğan @Keith Long @AteşBöceği @The_Erinch @serhatt @xemrexxx @Dosi
1. Bölüm'deki gizli üye: DOSİ