Bence +5 reyting katar ifakat ve kazoş çifti diziye suna da yalıya yerleşir al sana yasak aşk üçgenleri dörtgenleri ))Sen evlen Kazoşlan.
Bence +5 reyting katar ifakat ve kazoş çifti diziye suna da yalıya yerleşir al sana yasak aşk üçgenleri dörtgenleri ))Sen evlen Kazoşlan.
Bende bende.Ferit sahnelerinde sen kılıklı metres gibi tepki verdik
İlk defa genç parlak bir erkekten soğumuş gördüm seni noldu oğlan gerçek hayatta pasif miymiş sen başka türlü bırakmazdın @AlosBende bende.
Ferit sahnelerinde sen kılıklı metres gibi tepki verdik
Bende bende.
Toksik insanlarla işim olmaz da ondan.İlk defa genç parlak bir erkekten soğumuş gördüm seni noldu oğlan gerçek hayatta pasif miymiş sen başka türlü bırakmazdın @Alos
Toksik insanlarla işim olmaz da ondan.
İfoş bakmaz Kazım'a.Bence +5 reyting katar ifakat ve kazoş çifti diziye suna da yalıya yerleşir al sana yasak aşk üçgenleri dörtgenleri ))
Edepsizlğini örtmek için halis ağa evlendirir benceİfoş bakmaz Kazım'a.
Koyar kapının önüne be ne evlendirmesi. .ssEdepsizlğini örtmek için halis ağa evlendirir bence
Heyatım o Ka dizi izledin ayol ifakatın edepsizliğinin ortaya çıkması yerine olayı kapatmaya çalışırlar hep öyle oluyor neyse bu laf sana gelsinKoyar kapının önüne be ne evlendirmesi. .ss
Saçmaladın yine. .ssHeyatım o Ka dizi izledin ayol ifakatın edepsizliğinin ortaya çıkması yerine olayı kapatmaya çalışırlar hep öyle oluyor neyse bu laf sana gelsin
Kız onu bunu bırak da bu isveçliler niye isveçte İsveççe öğrenmeye çalışıyorlar akıldan noksanlar mı 😱 zaten @Dosi nün orada rahat yaşamasından belli geri kalmış bunlarSaçmaladın yine. .ss
Karıncayı karanfile bağladın yine, bize ne bundan. Boş yapmaaaaaaaaaaaaaaaa.Kız onu bunu bırak da bu isveçliler niye isveçte İsveççe öğrenmeye çalışıyorlar akıldan noksanlar mı 😱 zaten @Dosi nün orada rahat yaşamasından belli geri kalmış bunlar
Canımın istediğini yaparım nanikKarıncayı karanfile bağladın yine, bize ne bundan. Boş yapmaaaaaaaaaaaaaaaa.
Beni alet edemezsin.Canımın istediğini yaparım nanik
Gitsin boğaza kussun zehrini.Valla Ferit tam bir zehirli yılan gibi. Toksik akıyor resmen.
Gündemde akşamdan beri.Kazımdan beklenmeyen hareketlerdi vallaha
Buraya gelen yabancıların SFI oranlarıdır bunlar SFI Türkçe karşılığı yabancılar için İsveçceKız onu bunu bırak da bu isveçliler niye isveçte İsveççe öğrenmeye çalışıyorlar akıldan noksanlar mı 😱 zaten @Dosi nün orada rahat yaşamasından belli geri kalmış bunlar