Gitsin boğaza kussun zehrini.
Çağatay da serhatla yalı dizisi çekebilir artıkBuraya gelen yabancıların SFI oranlarıdır bunlar SFI Türkçe karşılığı yabancılar için İsveçce
Gitsin boğaza kussun zehrini.
Çağatay da serhatla yalı dizisi çekebilir artıkBuraya gelen yabancıların SFI oranlarıdır bunlar SFI Türkçe karşılığı yabancılar için İsveçce
Pelo o evde ne yapıyor 😱
Pelo'yu da eve getiriyor, senaryo berbatlaşıyor! PES!Bir anlasak ah bir anlasak spoi gelmişti inanmamıştım olmaz demiştim ama oldu valla
Pelo'yu da eve getiriyor, senaryo berbatlaşıyor! PES!
Reytingini kendi düşürmeye meraklı böyle bir dizi görmedim ben.Dur niye getirdiğini anlayalım bi
Olabilir vallahi. @Angelica Mantıklı biraz.Acaba Ömer ve Reşat, Ferit ile Pelo’ya imam nikahı kıymaya mı gelecek?
Acaba Ömer ve Reşat, Ferit ile Pelo’ya imam nikahı kıymaya mı gelecek?
Olabilir vallahi. @Angelica Mantıklı biraz.
Halis Ağa torun istiyor fragmanda da belirtmiş hemen istiyor.Yok yahu olurmu öyle saçmalık Halis ağa bunu istemez cenaze namazı kıldıracaklar denmişti
Halis Ağa torun istiyor fragmanda da belirtmiş hemen istiyor.
Onu biliyorum evet. Suna'yı geri plana atıyorlar biraz. Bu da yanlış.Onu Seyrana dedi ya
Onu biliyorum evet. Suna'yı geri plana atıyorlar biraz. Bu da yanlış.
Evet ya. O evdeki kadına çok uymamalı Suna. Dedi ya o kadın seni eğiteceğim. Falan.Of bencede abi ile başlamalılar ya
Evet ya. O evdeki kadına çok uymamalı Suna. Dedi ya o kadın seni eğiteceğim. Falan.
Kızılcık Şerbeti bastırıyor. Senaryoyu acilen toplamalılar. FOX'umun yeni dizisi de geliyor.Ah bencede ama nerdee
Kızılcık Şerbeti bastırıyor. Senaryoyu acilen toplamalılar. FOX'umun yeni dizisi de geliyor.
Sürpriz. Netleşsin açacağım konusunu. Mert'in yüzü çok tuhaftı Şahmaran'da, fark ettin mi?Fox hangi diziyi koyacak
Zevkle. .ss
Sürpriz. Netleşsin açacağım konusunu. Mert'in yüzü çok tuhaftı Şahmaran'da, fark ettin mi?
Şimdiki hali daha iyi. Orada çok tuhaftı.Şuan ki duruma göre o zaman zayıfmış ondan bence