Netflix, Türkiye’deki üyelik ücretlerine yeni bir zam yaptı!
Yeni üyeler için bugünden, mevcut üyeler için ise yeni fatura döneminden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlar; Temel Plan aylık 63,99 TL (
Doğru düzgün dizileri izlemiyorsun zaten iptal et gitsin.Yuhh, yeter artık iptal edeceğiz.
Dark doğru düzgün değil mi?Doğru düzgün dizileri izlemiyorsun zaten iptal et gitsin.![]()
Heartstopper gibi diziyi izlersen olacağı bu. Allah hidayet versin...Değil bence.![]()
Gayet güzel dizi, umarım bir gün herkes izler de gerçeklerin farkına varır.Heartstopper gibi diziyi izlersen olacağı bu. Allah hidayet versin...
Irlandada olmak iyi hem zamdan etkilenmiyorsunNetflix en çok kullandığım dijital platform, bu yüzden %100 de zam gelse kullanmaya devam ederim ama son zamanlarda sürekli zamları savunan insanlar görmekten sıkıldım açıkçası. Son zamdan beri kurda kayda değer bir değişiklik yokken bu zammın nesini savunuyorsunuz anlamadım. Netflix ve ekmek, simit fiyatı ne alaka.![]()
Enflasyon diye bir şey var, her şey kurla endeksli olsaydı zaten 1 senede hiçbir şeyin artmaması lazımdı.Netflix en çok kullandığım dijital platform, bu yüzden %100 de zam gelse kullanmaya devam ederim ama son zamanlarda sürekli zamları savunan insanlar görmekten sıkıldım açıkçası. Son zamdan beri kurda kayda değer bir değişiklik yokken bu zammın nesini savunuyorsunuz anlamadım. Netflix ve ekmek, simit fiyatı ne alaka.![]()