- Reaksiyon puanı
- 113,233
- Puanı
- 1,060
aynen 'tesadüf'Tuhaf bir tesadüf oldu evet
beter olGördüm oyunu ve kanım dondu..
aynen 'tesadüf'Tuhaf bir tesadüf oldu evet
beter olGördüm oyunu ve kanım dondu..
Kendi yoldaşlarına acımayan sana, bana hiç acır mı?kendisi bana cok hainlik yapti zamaninda. benim yerimede intikam almis oldun sayiyorum
Görev başarılı o zaman.Gördüm oyunu ve kanım dondu..
onlara sözde, bize icraat ile hainlik yapiyor. Farkli seylerKendi yoldaşlarına acımayan sana, bana hiç acır mı?
Görev başarılı o zaman.
Kimseyi memnun edemiyoruz İsimleri bile çıktığı sıralamaya göre diziyorum açarkenBeni hep zorlu gruplara düşüren @Dosi 'yi kınıyorum
Kimseyi memnun edemiyoruz İsimleri bile çıktığı sıralamaya göre diziyorum açarken
Gidip bi tekrar bakayım rakiplerin kimdiTahmin edebiliyorum o titizlikle yaptigini da, grubu görünce oha artik dedim yani.
Gidip bi tekrar bakayım rakiplerin kimdi
Her seferinde farklı yöntem ile yaptım. Bu kez sayılar azaldığı için online kura sayfasını kullandım. Tüm gruplarda dengeli olmuş. Oranlar bunu gösteriyor
bak bak hemen nasil damladi yeni turlar gelince biraz gec geri dönüs yaptin gibi
Hep sen hainlik yapacak değilsin diye düşünerek sana oy vermedim bu tur. @Dosi
kendisi bana cok hainlik yapti zamaninda. benim yerimede intikam almis oldun sayiyorum
düelloya gitmezsek 5. tur ikili elemeler bu aksam gelecek. Ceyrek finalisti belirleyecegimiz bu turun kura isini @Bully 'e biraktim.
Heyecanlandim
Bully gibi adil bir yöneticiye bu söylenir mibenden selam söyle abisine kıyak geçsin.
Gidip yolsuzluk teklif edeyim Kaan’ıma…düelloya gitmezsek 5. tur ikili elemeler bu aksam gelecek. Ceyrek finalisti belirleyecegimiz bu turun kura isini @Bully 'e biraktim.
Heyecanlandim
ben ona güveniyorum. Siz cabalayin tabiki, benim ruhum duymasin yeterGidip yolsuzluk teklif edeyim Kaan’ıma…
Bully gibi adil bir yöneticiye bu söylenir mi
en son cektigim kuraya burun kivirdin, artik benden cikti
ayrica daha elenme riskin var. Ne bu özgüven
hem kolay elenecek kimse yok, herkes kiran kirana mücadele sonucu atladilar üst tura
sen 2 tur öncesi @STAR 'in son anda gelip oy verip birilerinin elenmesine ve elendi dedigimiz kisilerin tur atlamasina vesile oldugunu bilmiyorsun galiba1 saat kalmış oylama sonuna birden oy hortlayacak değil ya.
sorma bende hersey tamam deyip kura cekmistim, cok az kalmisti konular bile hazirdi ama herseyi bastan yapmak zorunda kalmistimValla onu kaçırmışım 😱 demek @STAR öyle şeyler de yapıyormuş.
sorma bende hersey tamam deyip kura cekmistim, cok az kalmisti konular bile hazirdi ama herseyi bastan yapmak zorunda kalmistim
dersimi aldim, artik bekliyorum son saatiGeçmiş olsun