Oradan bana bir kol saati yolla.Swatch marka.İsviçre diyince beni anmanız duygulandırdı.
Zeynepler çoğalıyor![]()
Oradan bana bir kol saati yolla.Swatch marka.İsviçre diyince beni anmanız duygulandırdı.
Zeynepler çoğalıyor![]()
Çok pahalıdır o.Oradan bana bir kol saati yolla.Swatch marka.![]()
Oradan bana bir kol saati yolla.Swatch marka.![]()
Neden almadın?La benim bile saatim yok o nereden çıktı şimdi![]()
Engellilere yönelik bir iş varsa masa başı ben varım.Sizi çikolata fabrikasına götüreyim orada birkaç gün çalışın siz. @12.Adam![]()
Neden almadın?
Engellilere yönelik bir iş varsa masa başı ben varım.![]()
Vicdansız asiValla saat ile aram pek iyi değil, rahatsız ediyor.
Ben ikinizi de oturtup yemeye mahkum ederim.![]()
Bize yemek ısmarla.Valla saat ile aram pek iyi değil, rahatsız ediyor.
Ben ikinizi de oturtup yemeye mahkum ederim.![]()
@Zortlu Fistan bu mesajı görmedin belki bilmiyorum ama uzun versiyonuna da baktım şimdi. Hem adaşız hem de meslektaşız. Güzel tesadüf.@Zortlu Fistan aramiza hosgeldin. Foruma yeni kadin üyelerin gelmesi iyiUmarim kalici olursun ve daha fazla yorumlar yazarsin. @cokiyitvci böyle yeni üyeleri tanitman cok iyi. Eline saglik.
@Yakamoz-Asi 'de senin gibi Isvicre'de kaliyor bu arada.
Raklet olabilir. 😂😂Raclette veya Fondue yedirelim bu meraklılara, ne dersin @Zortlu Fistan![]()
:-*@Zortlu Fistan bu mesajı görmedin belki bilmiyorum ama uzun versiyonuna da baktım şimdi. Hem adaşız hem de meslektaşız. Güzel tesadüf.
Keyifli forumlar![]()
Bir Küçük Gün Işığı internetten ben de bakıyorum. Umarım bozmaz.@Zortlu Fistan bayağı ortak dizilerimiz var bende bir küçük gün ışığı izliyorum yasak elmada gerideyim![]()
Bir Küçük Gün Işığı internetten ben de bakıyorum. Umarım bozmaz.
ATV dizileri genelde hep sonradan bozuluyor.Aa bakıyormusun ne güzel inşAllah ya
Verir birazdan oy. 😂Berk,çene çalacağına gitde 2-3 kitaba oy ver@12.Adam
Bir eğitmen olarak sizide bekleriz kitaplara @Zortlu Fistan