Oradan bana bir kol saati yolla.Swatch marka.İsviçre diyince beni anmanız duygulandırdı.
Zeynepler çoğalıyor
Oradan bana bir kol saati yolla.Swatch marka.İsviçre diyince beni anmanız duygulandırdı.
Zeynepler çoğalıyor
Çok pahalıdır o.Oradan bana bir kol saati yolla.Swatch marka.
Oradan bana bir kol saati yolla.Swatch marka.
Oranın nesi ünlü ise onu getir bize. @12.AdamLa benim bile saatim yok o nereden çıktı şimdi
Neden almadın?La benim bile saatim yok o nereden çıktı şimdi
Engellilere yönelik bir iş varsa masa başı ben varım.Sizi çikolata fabrikasına götüreyim orada birkaç gün çalışın siz. @12.Adam
Neden almadın?
Engellilere yönelik bir iş varsa masa başı ben varım.
Vicdansız asiValla saat ile aram pek iyi değil, rahatsız ediyor.
Ben ikinizi de oturtup yemeye mahkum ederim.
Bize yemek ısmarla. Nesi meşhur oranın? @12.Adam gider miyiz?Valla saat ile aram pek iyi değil, rahatsız ediyor.
Ben ikinizi de oturtup yemeye mahkum ederim.
Bize yemek ısmarla. Nesi meşhur oranın? @12.Adam gider miyiz?
@Zortlu Fistan bu mesajı görmedin belki bilmiyorum ama uzun versiyonuna da baktım şimdi. Hem adaşız hem de meslektaşız. Güzel tesadüf.@Zortlu Fistan aramiza hosgeldin. Foruma yeni kadin üyelerin gelmesi iyi Umarim kalici olursun ve daha fazla yorumlar yazarsin. @cokiyitvci böyle yeni üyeleri tanitman cok iyi. Eline saglik.
@Yakamoz-Asi 'de senin gibi Isvicre'de kaliyor bu arada.
Raklet olabilir. 😂😂Raclette veya Fondue yedirelim bu meraklılara, ne dersin @Zortlu Fistan
:-*@Zortlu Fistan bu mesajı görmedin belki bilmiyorum ama uzun versiyonuna da baktım şimdi. Hem adaşız hem de meslektaşız. Güzel tesadüf.
Keyifli forumlar
Bir Küçük Gün Işığı internetten ben de bakıyorum. Umarım bozmaz.@Zortlu Fistan bayağı ortak dizilerimiz var bende bir küçük gün ışığı izliyorum yasak elmada gerideyim
Bir Küçük Gün Işığı internetten ben de bakıyorum. Umarım bozmaz.
ATV dizileri genelde hep sonradan bozuluyor.Aa bakıyormusun ne güzel inşAllah ya
BakarizBize yemek ısmarla. Nesi meşhur oranın? @12.Adam gider miyiz?
Raclette veya Fondue yedirelim bu meraklılara, ne dersin @Zortlu Fistan
Verir birazdan oy. 😂Berk,çene çalacağına gitde 2-3 kitaba oy ver @12.Adam
Bir eğitmen olarak sizide bekleriz kitaplara @Zortlu Fistan