6 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Ya Sonra - TV'de İlk (Kanal D)

Oy: 3 13.6%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

• Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 5 22.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 6 27.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Akasya Durağı (Star)

Oy: 4 18.2%
  • 1 Erkek 1 Kadın (Star)

Oy: 9 40.9%
  • Kuzeyin Oğlu Volkan Konak (TNT)

Oy: 1 4.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
hayat devam ediyor izledim! Arkadaslar ben iranyim persembe aksamlari fgsn? Ve kvp ikisi de seviyorum ama bi muck dizisi geldi galiba bu kelemeyi anlamiyorum turkce kelemesi mi? Lutfen biri cevap verse!
Dizileriniz hepsi mutis ben on yildir size bakyorum diliniz televizyondan anladim!

Bir iki kelam da Beyaz'dan edelim,dün Beyaz Show, Nihal YALÇIN Show gibiydi, kadının her hali komilkti, Beyaz pek fırsat yaratmadı ama fırsatını bulduğunda her attığını gole çevirmeyi bildi, sesi de muhteşem ama bana şarkı söylerken bile komik geliyordu. Biraz da Demet AKBAĞ seyrettik akşam, Muhteşem Yüzyıl'la Demet AKBAĞ'ın röportajlarını birleştirince ortaya gülmekten öldüren sahneler çıktı, hakikaten Demet AKBAĞ cuk diye oturmuştu diziye, bu arada yakın zamanda kaldırılan dizisine de gönderme yaparak "Tutmuş bir dizide oynamak ne güzel" esprisi yaptı. Az biraz da Belçim ERDOĞAN vardı ama konuşması gerekmiyordu, büyüleyici bir güzelliği vardı, ne konuştuğunu pek hatırlamıyorum,sadece bakmışım ona.

Ama genel itibariyle çok akıcı sayılmazdı, şarkılar beni biraz sıktı, reytingde başarılı olmaz, ilk 10'da görmeyiz herhalde.

Ya Sonra'nın bu kadar geri kalması beni hayrete düşürdü, ben bugün reytinglerin inandırıcılığını yitirdiğini düşünüyorum. Artık reytinglere biraz daha mesafeliyim ama henüz toptan yok saymış değilim. Bugün başka yorum yapmak istemiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Adını Feriha Koydum AB`de zirveyi almış çok sevindim. 12 reytingi görmüş
Hayat Devam ediyor ciddi bir düşüşte. Açıkcası bence daha da düşecek
Akasya Durağı Totalde süper gitmiş 5 reytingi görmüş. Star bu diziyi kaldırırsa çok yanlış yapar. Bence Cumartesi 22:30`da yayinlarsa 6 reytingi bile görür
Ya Sonra beni de hayal kırıklığına uğratdı.

dün Deniz Yıldızı & Adını Feriha Koydum'u izledim.
Deniz Yıldızı: En beğendiğim gençlik dizisi fakat dizinin başrol oyuncularından Koray Erkök (Mert), Güneş Emir (Deniz) çıkınca diziyi pek sevmedim ama yinede izlemeye devam ettim şimdi ise heycanlı olmaya başladı reytinglerdede fena değil ilk 10 giriyo :)
Adını Feriha Koydum: Çok sık izlediğim bir dizi değil fakat dünkü bölümü seyrettim çok heycanlıydı çok beğendim bu bölümü, Ab de zirvede olur gibime geliyo ama Totalde Hayat Devsm Ediyor zirveyi bırakmaz :)

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 527"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 41, bgcolor: transparent"]10[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 256, bgcolor: transparent"]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 79, bgcolor: transparent"]STAR TV[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 58, bgcolor: transparent"]01:28:51[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 50, bgcolor: transparent"]5,14[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 43, bgcolor: transparent"]12,03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
helal aslanım benim

BEN OZAN ADMİNİN YORUMUNU istiyorum 1 ERKEK 1 KADIN İYİ GİTTİ AB KESİNLİKLE OZAN ADMİN KULANMALI AYRİCA SABAH YAYIN KUSAGİYLA İLGİLİ ARTIK YORUM OLMASA İYİ OLUR demekki iyi oranlar aliyor yayindan kaldirilmadi

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 527"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 41, bgcolor: transparent"]27[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 256, bgcolor: transparent"]BEYAZ SHOW[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 79, bgcolor: transparent"]KANAL D[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl66, width: 58, bgcolor: transparent"]02:35:45[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 50, bgcolor: transparent"]3,09[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 43, bgcolor: transparent"]12,29[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AYRİCA BERBAT GİTMİS SEN oranlari düsmüs demissin kusura bakma ama yorumun kanald olan tarafi tarafsiz deil ya sonra totalde berbat gitmis onuda yazmamısın çok kotu gitmis

Kanal D'de yayınlanan Ya Sonra filmi A/B'de iyi gitmesine rağmen, Totalde gerilerde kalmıs

Star TV'de dün akşam yayınlanmaya başlayan 1 Erkek 1 Kadın dizisi kötü gitmiş. Dizi Totalde 4 sharede kalmış. Diziyi geç saatte yayınlamaları daha doğru olabilir.

yorumlara bak ikisi arasındaki BİRİ KÖTÜ diyeri gerilerde kalmıs tam bir skandal bu açıklama

Son düzenleme:
püh ya geniş aile ve diğer gündüz programları kaldırılacak gibi:)

hayat devam ediyor izledim! Arkadaslar ben iranyim persembe aksamlari fgsn? Ve kvp ikisi de seviyorum ama bi muck dizisi geldi galiba bu kelemeyi anlamiyorum turkce kelemesi mi? Lutfen biri cevap verse!
Dizileriniz hepsi mutis ben on yildir size bakyorum diliniz televizyondan anladim!

"Müzik Umutları Cesaretleri Kanatlarıydı"nın kısaltması.

Ayrıca öpücük kelimesi olarak kullanıır muck muck :)

Son düzenleme:
Ya Sonra'nın durumundan sonra haftaya Yalan Dünya'nın da ilk 10'a girmemesi şaşırtıcı olmaz, bence cuma tutunması çok çok zor, tahminen, salı veya perşembe 23:00'e alınacaktır 3-4 hafta içinde.

Bu arada Kanal D bu haftayı geçen haftadan da kötü geçirmiş gibi, Bir Çocuk Sevdim'in ahı tuttu herhalde !

Ya Sonra'nın durumundan sonra haftaya Yalan Dünya'nın da ilk 10'a girmemesi şaşırtıcı olmaz, bence cuma tutunması çok çok zor, tahminen, salı veya perşembe 23:00'e alınacaktır 3-4 hafta içinde.

Bu arada Kanal D bu haftayı geçen haftadan da kötü geçirmiş gibi, Bir Çocuk Sevdim'in ahı tuttu herhalde !

Gerçekten Ya Sonra'nın bu kadar çok kötü gitmesi çok şaşırtıcı. Yalan Dünya da böyle giderse şaşırmamak lazım. Zaten özellikle totalde hiç umudum yok. Totalde ilk 10 bile başarı olur.

Star, Akasya Durağı'nı kaldırmaktan vazgeçebilir ama gerçekten kaliteli olduklarını iddia ediyorlarsa kaldırmak zorundalar...

Adini Feriha Koydum A/B grubunda zirvede. Zaten çok da belliydi, çok heyecanli bir bölümdü ve sosyal medyada çok sevildi.