Sil sil.Mbappe'me bak be aynı idolü gibi sahadan siliniyor.
Sil sil.Mbappe'me bak be aynı idolü gibi sahadan siliniyor.
Kimi destekliyordun?Çok şükür...
Heyecandan ekrana bakmammak için foruma girdim.
Geleceğin tartışması Mbappe vs Haaland...Dünya futbol tarihinin en iyi maçını izlemiş olabiliriz, sonuca gram itirazım yok bu yüzden.
Messi kazanabileceği en epik şekilde kazandı Dünya Kupası’nı, Mbappe ile attığı vs sağ olsun. En azından şimdilik “en iyi” tartışmasına da noktayı koymuş oldu, kabul etmek lazım. Kaleci Martinez’i pamuklara saracaktır ilerleyen yaşantısında, penaltılarda canavara dönüştü adam turnuva boyunca.
Mbappe belki de bir futbol turnuvası finalinde sergilenebilecek en iyi performansı sergiledi, zaten bir Dünya Kupası var. Genç yaşında 2.’yi de almaya çok yakındı ama kısmet değilmiş, Fransa gümbür gümbür geliyor ilerleyen yıllarda alabilir. Bu maç gösterdi ki bundan 15-20 yıl sonra GOAT yarışında zirve adayı olabilir, büyük futbolcu…
Şu maç gösterdi ki Mbappe hem atletizm hem de yetenek toplamı olarak Haaland’ın önünde sanki, bilmiyorum maçın etkisi ile gaza gelmiş de olabilirim. Zaten Haaland’ın “coğrafya kaderdir” etkisi ile milli takımlar bazında savaşması zor gibi.Geleceğin tartışması Mbappe vs Haaland...
Gönlüm Arjantin'den yanaydı ama Fransa da kazansaydı itiraz etmezdim, bu seneye damgasını vurdu şüphesiz. Bir sonraki sefer de onlar şampiyon olur.Kimi destekliyordun?
2018 de kupayi kaldır ya gözün doysun, daha kaldıracagi çok kupa olacak kaplumbağa kafanın.Gönlüm Arjantin'den yanaydı ama Fransa da kazansaydı itiraz etmezdim, bu seneye damgasını vurdu şüphesiz. Bir sonraki sefer de onlar şampiyon olur.