Survivor 2023'te Yarışacak İlk Ünlüler Belli Oldu!

Açıklanan isimlere ve yapılan tanıtımlara bakılırsa cidden bu sene son sezonlardaki olimpiyat oyunları gibi olan formattan biraz uzaklaşıp eskiye dönülecek gibi duruyor.

O kadar yanladı yanladı, işe yaramadı. Hikayenin sonunda bir ünlünün görebileceği dip seviye olan Survivor'a katılma eylemini gerçekleştirdi. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
O kadar yanladı yanladı, işe yaramadı. Hikayenin sonunda bir ünlünün görebileceği dip seviye olan Survivor'a katılma eylemini gerçekleştirdi. :A

Acilen Acun Ilıcalı'nın twitter hesabındaki paylaşımına yapılan ilk yoruma bak. :A Ben ceza alırım diye burada paylaşamadım ama konu ile ilgili tespit gibi tespit yapmış yorumu yapan kişi. :A

Böyle büyük kapak görmedim son birkaç aydır lafı gediğine oturtmuş :A
Çatlasanız da patlasanız da ağlasanız da zırlasanız da Nisa reisimin o desteklediğiniz yarışmacıların hepsini SMS ile tokatlaya tokatlaya şampiyon olduğu gerçeği değişmeyecek :A

Ne ağlıcam macun ağlıyor all star sezonunun bile bu kadar tanıtımını yapmamıştı :A instagramda Twitterda kendini yırtıyor adam kaç gündür Eee tabi Nisa şampiliğinden sonra kim izler o da haklı be :A
All star zaten garantili formattı. Diğer sezonlar o kadar izlenmiyor o yüzden Acun abim haklı :A

Çatlasanız da patlasanız da ağlasanız da zırlasanız da Nisa reisimin o desteklediğiniz yarışmacıların hepsini SMS ile tokatlaya tokatlaya şampiyon olduğu gerçeği değişmeyecek :A

Yooı babasının euroları TL ye çevirmesi ve menajeri sayesinde oldu :A

Bak bak hala ağlamaya devam ediyor utanmaz adam :A

Ne ağlıcam macun ağlıyor all star sezonunun bile bu kadar tanıtımını yapmamıştı :A instagramda Twitterda kendini yırtıyor adam kaç gündür Eee tabi Nisa şampiliğinden sonra kim izler o da haklı be :A

All star zaten garantili formattı. Diğer sezonlar o kadar izlenmiyor o yüzden Acun abim haklı :A

Vur, vur inlesin,Emre dinlesin. :A

Bu alana bir cevap yazın...