Hazem
Favori Üye
Bomba isim şoku mu yoksa fos şoku muAçıklanan her isimde daha büyük şok yaşıyorum. 😱
Bomba isim şoku mu yoksa fos şoku muAçıklanan her isimde daha büyük şok yaşıyorum. 😱
Bomba isim şoku mu yoksa fos şoku mu
Acilen Acun Ilıcalı'nın twitter hesabındaki paylaşımına yapılan ilk yoruma bak. Ben ceza alırım diye burada paylaşamadım ama konu ile ilgili tespit gibi tespit yapmış yorumu yapan kişi.O kadar yanladı yanladı, işe yaramadı. Hikayenin sonunda bir ünlünün görebileceği dip seviye olan Survivor'a katılma eylemini gerçekleştirdi.
Nisa reisimin şampiyonluğuyla biten bir sezonun ardından yeni sezonun ilk açıklanan isminin Berdan Mardini olması şoku...
Böyle büyük kapak görmedim son birkaç aydır lafı gediğine oturtmuşÖyle şampiyona, böyle yarışmacı.
Çatlasanız da patlasanız da ağlasanız da zırlasanız da Nisa reisimin o desteklediğiniz yarışmacıların hepsini SMS ile tokatlaya tokatlaya şampiyon olduğu gerçeği değişmeyecekBöyle büyük kapak görmedim son birkaç aydır lafı gediğine oturtmuş
Yooı babasının euroları TL ye çevirmesi ve menajeri sayesinde olduÇatlasanız da patlasanız da ağlasanız da zırlasanız da Nisa reisimin o desteklediğiniz yarışmacıların hepsini SMS ile tokatlaya tokatlaya şampiyon olduğu gerçeği değişmeyecek
Bak bak hala ağlamaya devam ediyor utanmaz adamYooı babasının euroları TL ye çevirmesi ve menajeri sayesinde oldu
Ne ağlıcam macun ağlıyor all star sezonunun bile bu kadar tanıtımını yapmamıştı instagramda Twitterda kendini yırtıyor adam kaç gündür Eee tabi Nisa şampiliğinden sonra kim izler o da haklı beBak bak hala ağlamaya devam ediyor utanmaz adam
All star zaten garantili formattı. Diğer sezonlar o kadar izlenmiyor o yüzden Acun abim haklıNe ağlıcam macun ağlıyor all star sezonunun bile bu kadar tanıtımını yapmamıştı instagramda Twitterda kendini yırtıyor adam kaç gündür Eee tabi Nisa şampiliğinden sonra kim izler o da haklı be
Çatlasanız da patlasanız da ağlasanız da zırlasanız da Nisa reisimin o desteklediğiniz yarışmacıların hepsini SMS ile tokatlaya tokatlaya şampiyon olduğu gerçeği değişmeyecek
Yooı babasının euroları TL ye çevirmesi ve menajeri sayesinde oldu
Bak bak hala ağlamaya devam ediyor utanmaz adam
Ne ağlıcam macun ağlıyor all star sezonunun bile bu kadar tanıtımını yapmamıştı instagramda Twitterda kendini yırtıyor adam kaç gündür Eee tabi Nisa şampiliğinden sonra kim izler o da haklı be
All star zaten garantili formattı. Diğer sezonlar o kadar izlenmiyor o yüzden Acun abim haklı
Yeni sezonu izleyecek misin?All star zaten garantili formattı. Diğer sezonlar o kadar izlenmiyor o yüzden Acun abim haklı
Survivor bataklığından @MEnes hariç çıkan olmamıştır. @MasacRE @Maskeli Fedai @SherlockYeni sezonu izleyecek misin?
Ben kurtuldum
Sen heidi gibi hoplaya hoplaya seyredersen kurtuldum dersin. Sen kütük ve yoldaş mısın?Ben kurtuldum