Sıfırıncı Gün'ün Yayın Tarihi Belli Oldu! | TV8

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,378
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ffr5S7nXEAIbLI2

TV8'in merakla beklenen Acun Medya imzalı yeni dizisi 'Sıfırıncı Gün'ün yayın tarihi belli oldu!

Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan ve Naz Çağla Irmak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, çarşamba akşamları izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Sıfırıncı Gün, ilk bölümüyle 28 Aralık Çarşamba TV8'de!

Bu kanalın da çarşamba dizi takıntısı var.
Evet Tuzak rezalet sonuçlar alıyor, evet başrol çift inanılmaz derece itici insanlar. Ama ekibin emeğine saygısızlık olmuş...

Diziyi arafta bıraktılar.
Hiçbir yerde 2 alamıyor, biteceği kalacağı belli değil, kanal final yapmıyor diye açıklama yapıyor, her yerden final söylentileri çıkıyor, kötü oldu akıbeti...

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24
TV8'in çarşamba günü dizi yayınlamadığı bir sezon görecek miyiz bakalım. :A Çöp Adam'ın gelişi ve Tuzak'ın durumu nedeniyle perşembe olabilir diye düşünmüştüm ama belli ki boşluktan faydalanmak istiyorlar. Yeni yılı beklemeden başlatmaları da yine aralık son hafta başlayan Doğduğun Ev Kaderindir'i hatırlatıyor. Kadrosu ve tanıtımları Tuzak'tan iyi olduğu için şansını daha yüksek görüyorum ama hayırlısı.

kadro çok güzel fragmanıda beğendim 2karakter için diziye göz atabilirim

Çarşamba onca dizi geldi ve geçti. Ancak hiçbiri oradaki boşluktan tam anlamıyla yararlanamadı. Hala büyük bir boşluk var. Sıfırıncı Gün bence bu boşluğu iyi değerlendirecek ve zirveye oynayacak gibi hissediyorum.

Eğer Sipahi gelmeseydi Pazartesi en uygun gündü. Çarşamba önemli bir boşluk var ama o kadar da bomboş bir gün değil maalesef.