'Çöp Adam'ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Ffp8nVFXkAIHdLI

Star TV'nin OGM Pictures imzalı merakla beklenen yeni dizisi 'Çöp Adam'ın yayın tarihi belli oldu!

Yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın'ın oturduğu, senaryosunu Melek Gençoğlu ile Su Ersöz'ün kaleme aldığı; Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'nın başrolünü paylaştığı dizi, gerçek bir hayat hikayesinden ekranlara uyarlanıyor.

Çöp Adam, ilk bölümüyle 23 Kasım Çarşamba 20.00'de Star TV'de!

• Beğendim
Reactions: Angelica
Nihayet Çarşamba akşamı da reyting anlamında canlanacak bu sayede. 2-3 reyting alan dizilerin günü olmuştu. Şimdi OGM onlara öldürücü darbeyi atacaktır.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Çarşamba çok dizi var ama boş gibi bir gün. İyi bir dizi her türlü tutar

Gecenin Ucunda perşembe gününe alınır o zamansa Duy Beni'nin de niye daha fazla uzatılmadığı anlaşıldı :A

Pazartesi yayınlanır diye düşünürken ters köşe oldu (üstelik Gecenin Ucunda'dan bu kadar çabuk vazgeçileceğini düşünmemiştim) ama çarşamba günü de çok ciddi bir boşluk olduğu için açık ara zirveye yerleşeceği kesin. Aslında düşününce Engin Altan Düzyatan'ın 5 sezondur özdeşleştiği güne dönmesi daha mantıklı görünüyor. Gülseren teyze çarşamba dizilerine de cenaze namazı kıldıracak anlaşılan. :A

Star TV ve OGM Pictures işbirliği sanırım son yıllardaki en iyi TV olayı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bence bu dizi Yalı Çapkını'ndan daha fazla etki yaratacak. İlk bölümden bile 6-7 reyting alıp ikinci bölümüyle çift hanelere ulaşan sayılı dizilerin arasına gireceğini hissediyorum. Tabi tüm bunlar senaryosu iyi işlendiği taktirde olur. Kadro artık sadece ilk bölümü izlettirebiliyor ki; şu dönemde kötü senaryo ile ilerleniyorsa ilk bölümün yarısına gelmeden diziyi kapatıyor seyirci. En yakın örneği Neslihan Atagül oldu bu durumun. Yorumlarda çoğu seyirci ilk bölümü dahi bitirmeden TV'yi kapattığını yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Tutma şansı var. OGM Pictures bunu da tutturursa Star TV halay çeker çok fena. :F:F

Sağ gösterip sol vurdular. Olan Neslihan-Kadir ikilisine oldu.

Fragman aşırı iyiydi, diziyi izlemeyeceğim fakat kesin olarak ilgi görecektir.

Şu pazartesinin muş ovası kadar boşluğu ne olacak peki...
------

Sağ gösterip sol vurdular. Olan Neslihan-Kadir ikilisine oldu.
Güzel dizi yapıp iyi reyting alsalarmış... Kimse dokunmazdı 🤷🏻‍♂️

Kanal dur şu yalı çapkını'nın gününü değiştireyim demiyor mesela :A:A:A

Tanıtım gayet güzeldi , Çarşambaya renk geleceği belli. Yolu açık olsun💫

Günü benim için şaşırtıcı oldu ama çok doğru hamle. :A Fragman da çok iyi. Çarşamba AB zirvesini alır gibi. :Z Sedef Avcı’yı yeni imajıyla ilk defa izlemek de çok güzel olacak. :Z

• Harika
Reactions: 12.Adam
Yine fazla psikolojik bir dizi geliyor. Fragmanı güzeldi. İzlerim.

Pazartesi yayınlanır diye düşünürken ters köşe oldu (üstelik Gecenin Ucunda'dan bu kadar çabuk vazgeçileceğini düşünmemiştim) ama çarşamba günü de çok ciddi bir boşluk olduğu için açık ara zirveye yerleşeceği kesin. Aslında düşününce Engin Altan Düzyatan'ın 5 sezondur özdeşleştiği güne dönmesi daha mantıklı görünüyor. Gülseren teyze çarşamba dizilerine de cenaze namazı kıldıracak anlaşılan. :A
Kuruluş Osman dizisinden baya bi reyting çalacak o belli diğer diziler zaten bu gidişle final yapmak zorunda kalacak
Örneğin: hayat Bugün o kız

Ben nedense bu dizi ters köşe yapıp tutmayacak diye düşünüyorum. Tamam OGM ve psikolojik diziler seviliyor ama bu dizide bir olmamışlık var. Bilemedim, bakalım.
------

Ben nedense bu dizi ters köşe yapıp tutmayacak diye düşünüyorum. Tamam OGM ve psikolojik diziler seviliyor ama bu dizide bir olmamışlık var. Bilemedim, bakalım.

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961