'Çöp Adam'ın Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV

Ben nedense bu dizi ters köşe yapıp tutmayacak diye düşünüyorum. Tamam OGM ve psikolojik diziler seviliyor ama bu dizide bir olmamışlık var. Bilemedim, bakalım.
Başrolleri. :A 3 uğursuz bir araya gelmemeliydi.

Pazartesi günü yayınlanır ve FOX'ta yayınlanan dizimsinin ipini çeker diye beklerken çarşamba günü olması şoke etti. "Gerçek bir hikayeden uyarlanmıştır" yazacağı için izlenir belki başrollerine rağmen. :A

Şaka bir yana daha öncede dediğim gibi bu başroller ile ya tarih olacak yada tarih yazacaklar. Tutarsa Yalı Çapkını'ndan daha çok ses getirir çünkü psikolojik sahneleri oldukça fazla.

Nihayet Çarşamba akşamı da reyting anlamında canlanacak bu sayede. 2-3 reyting alan dizilerin günü olmuştu. Şimdi OGM onlara öldürücü darbeyi atacaktır.
Gel Nazım 'ım gel. :Z
Pazartesi yayınlanır diye düşünürken ters köşe oldu (üstelik Gecenin Ucunda'dan bu kadar çabuk vazgeçileceğini düşünmemiştim) ama çarşamba günü de çok ciddi bir boşluk olduğu için açık ara zirveye yerleşeceği kesin. Aslında düşününce Engin Altan Düzyatan'ın 5 sezondur özdeşleştiği güne dönmesi daha mantıklı görünüyor. Gülseren teyze çarşamba dizilerine de cenaze namazı kıldıracak anlaşılan. :A
Ne diyelim, allah rahmet eylesin.

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Nedense ilk izlenimlerim sonucu tutmayacak gibi geliyor bana. Bi olmamışlık, çiğlik var.
Belki de tutar, başarılar...

Dizinin yeni fragmanı çok daha farklı ve ilgi çekici olmuş. Umarım tutar da beni yanıltmaz

Yeni tanıtım diğerlerine göre gayet iyi bir tanıtım olmuş. Tutma şansı var önceden dediğim gibi.

Ertuğrul Gazi karakteri Engin Altan'ın üzerine yapıştı bence. Farklı işlerde görmek izleyiciyi rahatsız edecektir.

Hiç tutacak izlenimi vermedi dizi ama A/B'de belki ilk 5'e girebilir. Totalde ise ilk 10 dışında kalacağını düşünüyorum. :)

Ertuğrul Gazi karakteri Engin Altan'ın üzerine yapıştı bence. Farklı işlerde görmek izleyiciyi rahatsız edecektir.

Hiç tutacak izlenimi vermedi dizi ama A/B'de belki ilk 5'e girebilir. Totalde ise ilk 10 dışında kalacağını düşünüyorum. :)
Yapım şirketinin tutmayan dizisi hiç olmadı daha. :A Doğduğun Ev Kaderindir dışında diğerleri yayınlandıkları günlerde zirveye oynadılar uzun müddet. Yani bence OGM-Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan bir dizinin tutmama ihtimali çok düşük. :D

Yapım şirketinin tutmayan dizisi hiç olmadı daha. :A Doğduğun Ev Kaderindir dışında diğerleri yayınlandıkları günlerde zirveye oynadılar uzun müddet. Yani bence OGM-Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan bir dizinin tutmama ihtimali çok düşük. :D
Her şeyin bir ilki vardır. Ömür boyu dizi tutturacaklar diye bir kural mı var? Hayır var da biz mi bilmiyoruz. :A (@12.Adam :A)