Sohbet & Muhabbet Konusu

Evet, BluTV'de yayınlanan Bonkis adlı dizide her bölüm bir alkollü içecek markasının ürünleri görünüyordu. Alkol markalarının ürün yerleştirme/sponsorluk yapması yasal olmadığı için şikayet ettim. Çok fazla ceza alması, belki yayından kaldırılması gerekiyor fakat bir gelişme olmadı. Dönüş bile yapmadılar.
Merhaba!, dizilerden haber var mı?

Yönetimdeki arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum. Acaba amatör sesler için bir konu açma imkanınız var mı? Biliyorsunuz ki sesleri çok iyi olan sokak müzisyeni arkadaşlar var veya bir şarkıyı kendi imkanları dahilinde söyleyen ve profesyonel şarkıcılara taş çıkartacak yetenekler var. Böyle bir konu açılsa ve sevdiğimiz amatör sesleri bu konuda paylaşabilsek güzel olur diye düşünüyorum. Böylece daha önce hiç haberimizin olmadığı güzel seslerden haberdar olmuş oluruz. @bazinga @Aserat @Sherlock @emreemreu @Özgür @mesmeso @MEnes

Yönetimdeki arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum. Acaba amatör sesler için bir konu açma imkanınız var mı? Biliyorsunuz ki sesleri çok iyi olan sokak müzisyeni arkadaşlar var veya bir şarkıyı kendi imkanları dahilinde söyleyen ve profesyonel şarkıcılara taş çıkartacak yetenekler var. Böyle bir konu açılsa ve sevdiğimiz amatör sesleri bu konuda paylaşabilsek güzel olur diye düşünüyorum. Böylece daha önce hiç haberimizin olmadığı güzel seslerden haberdar olmuş oluruz. @bazinga @Aserat @Sherlock @emreemreu @Özgür @mesmeso @MEnes
Önerin için teşekkürler. Kendin bu konuda ilgiliysen açabilirsin. Müzik dünyası bölümü bu konu için uygun olan bölüm. :)

• Beğendim
Reactions: Cervantes and MEnes
Konusunu açması senden, sabitlemesi bizden. :A

@mrt-06 bana görüşlerini bildirir msn? Epey zaman oldu seyretmeyeli kritiğini yaparız.Aklıma geldikçe atarım.