Damien Duff
Süper Favori Üye
Pandeminin başladığı zamanlar eczaneye gidip sordumReyis seni kazıklamışlar![]()
Pandeminin başladığı zamanlar eczaneye gidip sordumReyis seni kazıklamışlar![]()
Evet dolarlı gün yapıyoruz canım ekimde de bize gelecekler![]()
Melek abla ve Emre günde göbek atarken.Kaç dolar aylık ben de katılayım![]()
Sucuk gününe girseydiniz getirisi yüksek diyorlarKız bugün teşkilatı toplamışsın, orta yaşlı kadınlar göbekleri yayıp kısır yiyordunuz![]()
@xemrexxx yi sence sadece sucuk keser mi ? Bütün şarküteri yi toplamadan ayrılmaz oradan.
Sıraya beni de katın rica ediyorum.Evet dolarlı gün yapıyoruz canım ekimde de bize gelecekler![]()
Türkiye’nin durumunu biliyorum. Kendim de bizzat şahit oldum ve fiyatlar bir günü diğerini tutmuyordu ama benim rahatsız olduğum konu, Avrupa’da yaşayanların şikayet etme lüksüne sahip olmama fikri. Hemen laf işitirler.Geçen gün; Hollanda da yaşayan bir arkadaş fiyatlardan dert yandı bana..
Sinema için 18 euro verdiklerini; ortlama bir evin ise 250 bin euro olduğunu söyledi..
Ne söyleyeceğimi bilemedim....
Sessizliğimi koruyarak... 1 Euronun TL karşılığını Googledan bakmasını istedim .(Arkadaşım Hollandalıdır;Gurbetçi değil)
Fatal Error!
@Sherlock @12.Adam @kerem @Yakamoz-Asi @xemrexxx @MEnes @MasacRE @Cervantes @Emre Ozansoy @EmreCan @Alos @dosimosi @BARON男爵 @bazinga @Zeyno @Angelica
İrlanda en ucuzuTürkiye’nin durumunu biliyorum. Kendim de bizzat şahit oldum ve fiyatlar bir günü diğerini tutmuyordu ama benim rahatsız olduğum konu, Avrupa’da yaşayanların şikayet etme lüksüne sahip olmama fikri. Hemen laf işitirler.
Eğerki Tr’de biri bizde sinema 200 TL diye dert yanıp Avrupa’da kalan sizinki iyi fiyat biz 500 veriyoruz denirse eleştiriye katılırım ama birisi ya bizde fiyatlar çok değişti şuan bu böyle denildiğinde insanlar hemen yadırgıyor.
Bizim burada da elektrik almış başını gitmiş misal. Villada oturanlar bir asgari ücreti kadar fatura ödüyorlar. Tek maaş elektriğe gidiyor yani. İnsanlar villaları satışa çıkarmaya başladı ama alıcı yok çünkü elektrik giderleri çok aşırı fazla.
Süper. Yorumlarını merak ediyorum. Ben de izledim. Fatma dizisini izlediysen benzerlikleri var ancak iyi uyarlanırsa kusursuz bir iş çıkabilecek bir yapım. Yorumunu bekliyoree
Fatma'yı izlemedim ama izlerim onu da bir ara. Umarım güzel uyarlanır ve ilgi görürSüper. Yorumlarını merak ediyorum. Ben de izledim. Fatma dizisini izlediysen benzerlikleri var ancak iyi uyarlanırsa kusursuz bir iş çıkabilecek bir yapım. Yorumunu bekliyoree![]()
İrlandada 1 ay sonra beşinci Dozu olmam gerekiyor kasımda sebep Biontech olduğu İçin @GizmenSüper. Yorumlarını merak ediyorum. Ben de izledim. Fatma dizisini izlediysen benzerlikleri var ancak iyi uyarlanırsa kusursuz bir iş çıkabilecek bir yapım. Yorumunu bekliyoree![]()
Gönüldağı dizi hakkındaki geçen haftaki yorumunuzu biraz daha ayrıntılı alabilir mym?Tabi..
İrlanda dizisinde uyuşturucu konusunda Starbucksın geçmesi @12.AdamGönüldağı dizi hakkındaki geçen haftaki yorumunuzu biraz daha ayrıntılı alabilir mym?