'Çöp Adam' Kadrosuna Yeni İsimler! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,378
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
220px-OGM_Pictures_Logo.png

Star TV'nin yeni dizisi 'Çöp Adam'ın hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Yağız Alp Akaydın'ın oturacağı, senaryosunu Melek Gençoğlu ile Su Ersöz'ün kaleme aldığı dizinin kadrosuna Füsun Demirel, Salih Kalyon, Hülya Şen, Elçin Afacan ile Cankat Aydos dahil oldu.

Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu ve Sedef Avcı'nın başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Çöp Adam yakında Star TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
Reactions: Angelica
Üffff müko bir kadro kuruluyor. Tüm isimler çok iyi.

İyi de füsun Demirel daha yeni kızılcık şerbeti dizisinden ayrıldı tiyatro oyunu için ne ara yeni diziye girdi 😅

Her OGM projesindeki gibi sağlam kadro olmuş. Bence Füsün Demirel için de hayırlı olmuş çünkü bu dizinin tutma ihtimali Kızılcık Şerbeti'nden daha fazla. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Çöp Adam'da Gülseren Budayıcıoğlu Hikayesinden Uyarlanıyormuş.

• İlginç
Reactions: Angelica
Gülseren Budayıcıoğlu hikayesinden uyarlanacak deniyor bu dizi de, şaşırmadım. :D

Ben de Gülseren olmamasına şaşırmıştım , acaba abı hayatta mı onun hikayesinden(Ama 117 yaşında olup 30 yaşında gösteren bir kişi de gerçek hayattan uyarlanmış olamaz😅) En azından bir hikayesi Gülseren hanımdan bağımsız olsun da değişik hikayelerinde tuttuğunu görelim.

• Güldürdün
Reactions: cookies
Ben de Gülseren olmamasına şaşırmıştım , acaba abı hayatta mı onun hikayesinden(Ama 117 yaşında olup 30 yaşında gösteren bir kişi de gerçek hayattan uyarlanmış olamaz😅) En azından bir hikayesi Gülseren hanımdan bağımsız olsun da değişik hikayelerinde tuttuğunu görelim.
Estetik yaptırmıştır cnm Ajda Pekkan gibi :A