Star Yalı Çapkını - Dizi Yorumları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
FdQ6FxpXkAMFviw


Star TV'nin iddialı dizisi Yalı Çapkını bu akşam ekran hayatına başlıyor.

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetmenliğini Burcu Alptekin'in, senaristliğini Mehmet Barış Günger'in üstlendiği yapımın kadrosunda Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Doğukan Polat, Öznur Serçeler, İrem Altuğ, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı ve Hülya Duyar yer alıyor.

Dedesi tarafından evlendirilmeye karar veren Ferit ve kendi ayakları üstünde durmak isteyen Antepli Seyran'ın hikayesini konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00'de Star'da!
 
  • Sinir Bozucu
Reactions: Keith Long
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
8,677
Puanı
860
Konum
Antalya
İlk bölümü kendini izlettirdi. Hatta bu hafta çok düşük reytinglerle bile başlasa bol tekrarla haftaya zirveyi ele geçirebilecek bir bölümle giriş yapmışlar. Eleştirilecek fazla konu var kabul ama sosyal medyada eleştirenlerin profillerine girdim daha rezil şeyleri destekleyip yada daha rezil dizileri izlediklerini görünce takipçi vs kasmak için yorum kastıklarını kısa sürede anladım :D

Dizide sırıtan bir oyuncuya rastlamadım. Herkes rolünün altından kalkmış. Uzun vadede izler miyim bilmiyorum ancak TV'de uzun vadede yayınlanacağı kesin.
 
  • Beğendim
Reactions: Angelica

Angelica

Favori Üye
Ayın En Favori Üyesi
Katılım
31 Mart 2012
Mesajlar
80,674
Reaksiyon puanı
56,830
Puanı
1,060
Yaş
40
Konum
Kayseri
Ben diziyi beğendim tepki gösterilecek sahneler vardı tabii hamam sahnesi falan oyunculuklar iyiydi bence anlatım şeklini etkileyici buldum ben ya