ATV Avrupa hesabı paylaştığından öyle yazıyor fragmanda.19:00 yazıyor fragmanda?
ATV Avrupa hesabı paylaştığından öyle yazıyor fragmanda.19:00 yazıyor fragmanda?
İyi parmaklarım sayın admin esnek olsa daha neler diyeceğim de @keremÇok doğru yere değindin
Aynen öyle. Ben de ilk tanıtımının ardından benzer bir düşünce yazmıştım ve hala da aynı düşünüyorum.
Ezel'in yayınladığı dönemde bile bu kadar baskı yoktu.Öyle ya da böyle bir süre sonra bozacak. Tutarsa Çukurova gibi suyunu çıkaracaklar, tutmasa yayından kaldırılır. RTÜK yasakları da bunların kreması oluyor. Bende atv'de en son Selena, Ezhel izlemişimdir.
Yeni başlayacak dizilerin tanıtımlarını izlerken sen de böyleymişsin abla.Geçen Yazgı konusunda yazmıştım oraya aynı şeyi yapmaktan sıkılmıyormusunuz siz
Mister @AseratYeni başlayacak dizilerin tanıtımlarını izlerken sen de böyleymişsin abla.
Yeni başlayacak dizilerin tanıtımlarını izlerken sen de böyleymişsin abla.
Bu diziyi çok sıradan, merak unsuru barındırmıyor hiç diye eleştirmişim, Yazgı dizisini ise oyunculuklar rezalet diye. Nasıl yorumlarım aynı oluyor anlamadım. Sen her diziyi beğeniyorsun diye herkes beğenmek zorunda değil herhalde.Hayır şu anlamda diyorum konulara yorumlarınız hep aynı her zaman olumsuz oluyorsunuz aynı isimler aynı olumsuz yorumlarınız var o yüzden dedim
Bu diziyi çok sıradan, merak unsuru barındırmıyor hiç diye eleştirmişim, Yazgı dizisini ise oyunculuklar rezalet diye. Nasıl yorumlarım aynı oluyor anlamadım. Sen her diziyi beğeniyorsun diye herkes beğenmek zorunda değil herhalde.
İlk bölümden bir fragman daha gelmiş, merakım daha da artıyor.
Ozan'ım boş yere üzmez, bir şey yapmıştır mutlaka.Çocukları Güzide hanımı çok üzecek çok
Ozan'ım boş yere üzmez, bir şey yapmıştır mutlaka.