Örnek al
Zaman sana görünmüyor
Doğru yaşlandım artık
Örnek al
Zaman sana görünmüyor
Ha şunu bileydinDoğru yaşlandım artık
Vayyyy bak kirli çamaşırların ortaya çıktı... @destere kütük ve sabar mı?Ulan ben bile o kadar kendimi sıvarım bu seviyeye hiç çıkmadım. Bu kaçıncı level kardo söyle de level kasayım biraz. Ama olsun sıva külliyatının gereğini yaptığın için sanatına saygımız vardır. Sanat sanat içindir.
Yuh be kardeşim gidip kaç yıl önceki mesajlar kurcalamış... Ne kirlisi ne çamaşırı adamla goygoy yapıyoruz, oradaki kirliliklerin hepsi karşı tarafa ait benim ne işim olur...Vayyyy bak kirli çamaşırların ortaya çıktı... @destere kütük ve sabar mı?
Yeraltına indim... Ne haltlar karıştırdığını öğrenmek istedim... Lafı evirip çevirme... Bizden mi değil mi?Yuh be kardeşim gidip kaç yıl önceki mesajlar kurcalamış... Ne kirlisi ne çamaşırı adamla goygoy yapıyoruz, oradaki kirliliklerin hepsi karşı tarafa ait benim ne işim olur...
Evet, umarım sahnesi bol olur.
Siz seyredin... Bakalım ne rolünde ? Mikser mi?
Yok, ben izlemeyeceğim. Türk televizyon dizilerine kapıyı kapatalı 2 sezon oldu.
Ben bu garip diziyi izlemeyi düşünüyordum ama fragmanı gördüğüm gün vazgeçtim bence sizde vazgeçin kalitesiz birşey izlemeye değmez VAKİT KAYBI.İsabet olmuş.Hele bu kanal yayınlıyorsa aynen şöyleyim.
Helal lan. @kerem @Alos @Emre OzansoyBen bu garip diziyi izlemeyi düşünüyordum ama fragmanı gördüğüm gün vazgeçtim bence sizde vazgeçin kalitesiz birşey izlemeye değmez VAKİT KAYBI.
Ben bu garip diziyi izlemeyi düşünüyordum ama fragmanı gördüğüm gün vazgeçtim bence sizde vazgeçin kalitesiz birşey izlemeye değmez VAKİT KAYBI.
Televizyon dizilerini kompile izlememek lazım zaten.
Bizlerle dalga geçiyorlar dizi çekiyoruz ayağına... @12.Adam @Emre OzansoyTelevizyon dizilerini kompile izlememek lazım zaten.
Ben biraz daha değişik yazıyorum İrlanda polisiyesinin konusu Türkiye’de olmazBizlerle dalga geçiyorlar dizi çekiyoruz ayağına... @12.Adam @Emre Ozansoy
Neden?Ben biraz daha değişik yazıyorum İrlanda polisiyesinin konusu Türkiye’de olmaz
Televizyon dizilerini kompile izlememek lazım zaten.
Benim ile Dünya arasındaki sahneden haberiniz var mı?Bizlerle dalga geçiyorlar dizi çekiyoruz ayağına... @12.Adam @Emre Ozansoy
Hangi sahne?Benim ile Dünya arasındaki sahneden haberiniz var mı?
Kendi kendine el ile hallenme.Hangi sahne?
Her yerden iğrenç mesajlar veriyorlar pislikler. Dizide görsek ne görmesek ne yani ben buna anlam veremiyorum hiç bir zaman da veremicem... Zaten milletin hali orta her gördüklerine halleniyorlar böyle sahnelerin etkisiyle cesaretleniyorlar. (bence)Kendi kendine el ile hallenme.
@kerem ve ben aynı şeyi düşünmüyoruz...Her yerden iğrenç mesajlar veriyorlar pislikler. Dizide görsek ne görmesek ne yani ben buna anlam veremiyorum hiç bir zaman da veremicem...
Konularda saplantı var başarıları olan herkese takıyorNeden?
Biraz daha anlatsan anlamadım da.Konularda saplantı var başarıları olan herkese takıyor